Neler Yeni

Nesil takıntısını nasıl gidere bilirim?

batman

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
50
İsim
Namiq Eyvazov
Merhaba arkadaşlar.Başlıktada dediğim gibi bende nesil takıntısı var.Mesela 10 nesil i5 li pc topladım.Gelecekte 11 nesil çıkacağı için bu pc yi satıp 11 nesil için bekledim.Bide yeni haber çıktı haziranda intel 12 nesil alder lake tanıtıyor.Ve yine error veriyorum.Şimdide diyorum birazda bekleyip 12 nesil alayım.Halbuki bilgisyarada yapacağım şeylere i3 işlemci bile fazla.Lütfen beni bu durumdan kurtarın(((

Revainer

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Nerden geliyor bu takıntı yav neden sattın 10.nesil i5'i bilader :D

Merhaba arkadaşlar.Başlıktada dediğim gibi bende nesil takıntısı var.Mesela 10 nesil i5 li PC topladım.Gelecekte 11 nesil çıkacağı için bu PC yi satıp 11 nesil için bekledim.Bide yeni haber çıktı haziranda intel 12 nesil alder lake tanıtıyor.Ve yine error veriyorum.Şimdide diyorum birazda bekleyip 12 nesil alayım.Halbuki bilgisyarada yapacağım şeylere i3 işlemci bile fazla.Lütfen beni bu durumdan kurtarın(((
hocam bende de marka takıntısı vardı hatta markanın en üst model takıntısı da diyebiliriz nasıl mı kurtuldum
5 parasız kalınca aklım başıma geldi
acı ama gerçek bu

PlaNT

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
71
İsim
Hayır ki
Kendine sonraki nesiller kötü de

batman

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
50
İsim
Namiq Eyvazov
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
hocam bende de marka takıntısı vardı hatta markanın en üst model takıntısı da diyebiliriz nasıl mı kurtuldum
5 parasız kalınca aklım başıma geldi
acı ama gerçek bu
İnan bana topladığım sistem için 7 8 ay çalışıp para topladım
Mesaj otomatik birleştirildi:

Nerden geliyor bu takıntı yav neden sattın 10.nesil i5'i bilader :D
Aptallık işte.

İnan bana topladığım sistem için 7 8 ay çalışıp para topladım
hocam sizi çoook iyi anlıyorum bende de vardı o durum hatta bazı konularda da devam ediyor ama kendimi nasıl mı avutuyorum yapma
akıllı ol ileride o paraya muhtaç kalınca kimseye yalvarma

Furkyyy

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
Aynı takıntı bende de var. Maalesef.

batman

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
50
İsim
Namiq Eyvazov
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
hocam sizi çoook iyi anlıyorum bende de vardı o durum hatta bazı konularda da devam ediyor ama kendimi nasıl mı avutuyorum yapma
akıllı ol ileride o paraya muhtaç kalınca kimseye yalvarma
Bende çok şeyde durum öyle.Ailem bu durumdan dolayı bana evlenince her ay kendine yeni eş alırsın der :D

Ryuga Kishatu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
479
İsim
Ryuga Kishatu
bende de sistem takıntısı var hep daha iyisi olsaydı keşke diyorum ama şu anki sistemim istediğim her oyunu ultrada açıyor

bende de sistem takıntısı var hep daha iyisi olsaydı keşke diyorum ama şu anki sistemim istediğim her oyunu ultrada açıyor
var hocam var o takıntı da var bende sistemim en güçlüsü olsun en iyisi olsun markalı kaliteli olsun güzel görünsün hepsi takıntı bunların

Top Bottom