Neler Yeni

Netenyahu ya Suikast Girişimi Düzenlendi !

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

-Mehmet-

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,721
İsim
Mehmet Aslan
Sende haklısın ne diyim.
Dünden beri sapık gibi dadandı , modlar da uyardı ama hala devam ediyor. Bildirdim , dönüş yapan olmadı. Banlansa da gündem kategorisinde rahat haber yazabilsem. Suç teşkil eden şeyler yazıyor.

İceWolf

80+ Silver
Aman hocam sütünü içip yatmıştır uyandırma kafa ütüler şimdi :kekw:
Canım benim sen israil lehine haber paylaşımları yapıyorsunya bende senin gibilerin taktiklerini gösteriyorum. Zoruna gidiyor olabilir.. Senide anlıyorum emin ol. Söze bişey diyemeyince insana saldırmak standart taktik. Sen biraz daha geliştir kendini. Daha çok acemisin...

A.Arif

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
550
İsim
Arif
:unsure: Sor bakalım kişiye. Neden sadece İsrail e yada Netenyahuya saldırıldı haberi yayıyorda, ölen, sakat kalan 150.000 insanın hiç haberini paylaşmıyor?
Hani zaten ülke gündeminde olan bir olay ya bu. Zaten bütün haberlerde söyleniyor ya. Belki ondan dolayı paylaşmıyordur. Bu Netenyahu'ya karşı yapılan suikast girişimi de başlı başına spesifik bir olay ya hani belki ondan paylaşmıştır. Böyle düşünürsen bir yerlere gelirsin kral ilerde.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Dünden beri sapık gibi dadandı , modlar da uyardı ama hala devam ediyor. Bildirdim , dönüş yapan olmadı. Banlansa da gündem kategorisinde rahat haber yazabilsem. Suç teşkil eden şeyler yazıyor.
Kendine bir ütopya oluşturmuş orada yaşıyor arkadaş yazdıklarından onu farkettim. Allah yardımcın olsun. Ayrıca haber paylaşıyor olman taktir ettiğim bir şey. Genelde Instagram ve ya diğer sosyal medya uygulamalarında kaçırdığım haberleri buraya girip senden öğreniyorum.

İceWolf

80+ Silver
Hani zaten ülke gündeminde olan bir olay ya bu. Zaten bütün haberlerde söyleniyor ya. Belki ondan dolayı paylaşmıyordur. Bu Netenyahu'ya karşı yapılan suikast girişimi de başlı başına spesifik bir olay ya hani belki ondan paylaşmıştır. Böyle düşünürsen bir yerlere gelirsin kral ilerde
Ben yemem bu ayakları. 3. defa olacak ama tekrar yazayımki yapmaya çalıştıkları iyi anlaşılsın.

HİTLER 10.000 lerce insanı fırınlarda yakarken, HİTLER in gazetecileri: HİTLERe süikastler yapıldı engelledik, ama HİTLER çok üzüldü, hastalandı, elini masaya çarptı. Haberleri paylaşıyorlardı.

Şuandada aynısını yapıyorlar emin ol.

A.Arif

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
550
İsim
Arif
Ben yemem bu ayakları. 3. defa olacak ama tekrar yazayımki yapmaya çalıştıkları iyi anlaşılsın.

HİTLER 10.000 lerce insanı fırınlarda yakarken, HİTLER in gazetecileri: HİTLERe süikastler yapıldı engelledik, ama HİTLER çok üzüldü, hastalandı, elini masaya çarptı. Haberleri paylaşıyorlardı.

Eyvallah kral şimdi bende çözdüm büyük oyunu. Teşekkürler.

-Mehmet-

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,721
İsim
Mehmet Aslan
Hani zaten ülke gündeminde olan bir olay ya bu. Zaten bütün haberlerde söyleniyor ya. Belki ondan dolayı paylaşmıyordur. Bu Netenyahu'ya karşı yapılan suikast girişimi de başlı başına spesifik bir olay ya hani belki ondan paylaşmıştır. Böyle düşünürsen bir yerlere gelirsin kral ilerde.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kendine bir ütopya oluşturmuş orada yaşıyor arkadaş yazdıklarından onu farkettim. Allah yardımcın olsun. Ayrıca haber paylaşıyor olman taktir ettiğim bir şey. Genelde Instagram ve ya diğer sosyal medya uygulamalarında kaçırdığım haberleri buraya girip senden öğreniyorum.
Faydam olduysa ne mutlu hocam , iletişim öğrencisiyim , kendimi geliştirmek için gündem kategorisinde öylesine dikkatimi çeken haberleri yazıyorum , spesifik bir amacım yok. Etliye sütlüye zararım yok konu dışı kategorisindeyim sonuçta. Nerden çıktıysa dadandı.

A.Arif

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
550
İsim
Arif
Faydam olduysa ne mutlu hocam , iletişim öğrencisiyim , kendimi geliştirmek için gündem kategorisinde öylesine dikkatimi çeken haberleri yazıyorum , spesifik bir amacım yok. Etliye sütlüye zararım yok konu dışı kategorisindeyim sonuçta. Nerden çıktıysa dadandı.
Salla gitsin. Sen böyle devam et.

-Mehmet-

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,721
İsim
Mehmet Aslan

N*tenyahu denen sapkını eleştirdiğim konular var , madem o kadar araştırmaya meraklısın git bul. Ne propagandasından bahsediyorsun. Rahatsız edicisin.

İceWolf

80+ Silver
Eyvallah kral şimdi bende çözdüm büyük oyunu. Teşekkürler.
:) Kesin çözmüşsündür. :) Twetterde hiç görmediğin haberleri Elektronik ve PC forumundan takip ederek süper bilgilenmişsindir.

N*tenyahu denen sapkını eleştirdiğim konular var , madem o kadar araştırmaya meraklısın git bul. Ne propagandasından bahsediyorsun. Rahatsız edicisin.
Oooo Netenyahu SAPKININI( KATLİAMCILAR DEĞİL) eleştirmişsinde. süper hareket.

Neyse ya sıktı konun. Sen yaycanı yaymışsın, ben yazcamı yazmışım. Forum üyeleride hangisini istiyorsa onu okumuştur zaten.

-Mehmet-

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,721
İsim
Mehmet Aslan
:) Kesin çözmüşsündür. :) Twetterde hiç görmediğin haberleri Elektronik ve PC forumundan takip ederek süper bilgilenmişsindir.

Oooo Netenyahu SAPKININI( KATLİAMCILAR DEĞİL) eleştirmişsinde. süper hareket.

Neyse ya sıktı konun. Sen yaycanı yaymışsın, ben yazcamı yazmışım. Forum üyeleride hangisini istiyorsa onu okumuştur zaten.
Git artık. Rahatsız edicisin diyorum , insan biraz utanır olum ya. Hala yazabiliyorsun.

İceWolf

80+ Silver
Git artık. Rahatsız edicisin diyorum , insan biraz utanır olum ya. Hala yazabiliyorsun.
Evet rahatsız ederim. Sistematik Siyonist algısı yapan Ajans çalışanlarını yada senin gibi ne yaptığını bile bilmeden Siyonist algıya sebep olanları acayip rahatsız ederim.

-Mehmet-

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,721
İsim
Mehmet Aslan
Evet rahatsız ederim. Sistematik Siyonist algısı yapan Ajans çalışanlarını yada senin gibi ne yaptığını bile bilmeden Siyonist algıya sebep olanları acayip rahatsız ederim.
@Mehmet Yılmaz @B1L0 @DonanımFikir @Emre Zengin @Perfectshot06 Mod arkadaşlar artık lütfen müdahale edin şuna ya , kaçıncı raporum bu. Uyarıdan anlamıyor belli ki. Saçma sapan şeyler yazıyor. Gidin mesajlarını okuyun , ciddi bir hastalığı var. Sürekli alakasız şeyler yazıyor konulara.

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,030,930
Üyeler
163,408
Son üye
Guard_of_Lord
Top Bottom