Neler Yeni

Yardım Netfilik leş görüntü kalitesi sorunu

Dahası  
Reaksiyon skoru
1,685
İsim
Arda doğan
Pc den walking dead izleyeceğim görüntü kumlu ve 480p gibi çok kötü ama bende son 4k destekli paket var
Mesaj otomatik birleştirildi:

Pc den walking dead izleyeceğim görüntü kumlu ve 480p gibi çok kötü ama bende son 4k destekli paket var
Bakıyorum forumlarda geziyorum pc de yok ayar yapabilme yokmuş netflik kendisi işte internet iyiyse kaliteyi yükseğe çekiyormuş falan valla buda iyiymiş millete 4k diye paketi iteleyipte yalandan yok internet şöyle diyerekten düşük kalitede videoyu sunmak ne saçma bir şey

Son düzenleme:

ruaF1912

80+ Bronze
TWD'nin sanırım ilk sezonlarındasın, renk filtresi değişik olduğundan böyle gözüküyor, ve keskin bir görüntü sunuyor izleyene, indirip yine test edersen dediğim gibi bir değişen olmayacak, indirdiğiniz bölümde, aşırı keskin bir görüntü sunacak. dizinin 2010'da çıktığını hesaba katarsak bir miktar normal

Dahası  
Reaksiyon skoru
1,685
İsim
Arda doğan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
TWD'nin sanırım ilk sezonlarındasın, renk filtresi değişik olduğundan böyle gözüküyor, ve keskin bir görüntü sunuyor izleyene, indirip yine test edersen dediğim gibi bir değişen olmayacak, indirdiğiniz bölümde, aşırı keskin bir görüntü sunacak. dizinin 2010'da çıktığını hesaba katarsak bir miktar normal
Görüntü keskinde değil ama telefonda daha ii

Dahası  
Reaksiyon skoru
59
İsim
Furkan Kul
the walking dead in ilk 2 sezonu j7 prime ile çekildiği için normal, netflix ile alakası yok

cornlov

80+ Bronze
İnan bana çok yabancı film ve dizi izleyen birisiydim. Crackmış, warezmiş bunlardan uzağım. Platformlardan üyelik alıp izlerim genelde. Ancak hepsinde benzer şeyler var. Primevideo şuanlık güzel. Onun harici hepsini internetten bulup izliyorum. En azından gerçek 1080p oluyor.

Dahası  
Reaksiyon skoru
1,685
İsim
Arda doğan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

aalikeser

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Ali KESER
Hocam farklı bir 4k içerik açarak deneyebilirsiniz. Eğer dediğiniz gibi görüntü kalitesi alırsanız internet kaynaklı bir problemdir. Netflix kesintisiz izleyebilmeniz için görüntü kalitesini otomatik ayarlıyor. Bunun dışında telefonda daha iyi gözükmesinin sebebi de telefonunuzun ekran özellikleriyle alakalı olarak daha parlak ve canlı gözüküyor olabilir. Ayrıca telefon ekranı ve pc ekranı arasındaki boyut farkından kaynaklı olarak da 480p kalitede izlediğiniz video telefonda daha net gözükebilir.

Top Bottom