Neler Yeni

Netflix den aşırı saran 10 kişiden 9 unun önerdiği dizi tavsiyesi

zamzom

80+
var mı arttıran :D çoğu dizi zevkimiz çoğu kişi ile uyuyormuş onu fark ettim benim gibi gerçekten akıcı ve aksiyon dolu olması gerekiyor izlemeleri için gördüğüm kadarı ile attıklarından dolayı farklı bi tavsiyesi olana da uyarız yani

rave

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,045
İsim
Ahmet Şeker
çok klasikleşmiş ama stranger thing izlemediysen stranger things, sezonlar benzer ama fena sarıyor 1 hafta 10 gün gibi bi sürede bitirmiştim. how to sell drugs online fast çıtır çerez beklentini yükseltme ama sürekli merak ederek devam ediyorsun sarıyor.

Thrill

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
147
İsim
Atakan
Stranger Things,
Daredevil
La Casa De Papel
Narcos
Love, Death and Robots

Lupin önerenler bunları izlememiş belli ki. Bende izledim ama aklıma bile gelmez siz yazmasanız.

zamzom

80+
Stranger Things,
Daredevil
La Casa De Papel
Narcos
Love, Death and Robots

Lupin önerenler bunları izlememiş belli ki. Bende izledim ama aklıma bile gelmez siz yazmasanız.
aynen işte böyle rekabet dolu yazılar gelsin ki ne izleyeceğimizi ayıklaya ayıklaya güzel şeyleri izlemiş olalım :)

zamzom

80+
Arkadaşlar aranızda önerilenlerden izlediklerim çıktı en ortak karar stranger things gibi duruyor onu izlemeye başlayacagım gene de önerisi oaln var ise atabilir.

🃏JOKER🃏

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
36,603
İsim
Mert Can Ergün

Wednesday​

qqzeck

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
339
İsim
zeck
Ragnarok ve Sandman ben baya sevdim bu dizileri.
Hocam Ragnarok'un konusu güzelde pek yapamamışlar gibi bazı bölümleri boş olmuş. 3. sezon iyi gidiyodu ama öyle son diziyi kötü yaptı bence.

Heroia

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
376
İsim
Yusuf Eroğlu
Hocam Ragnarok'un konusu güzelde pek yapamamışlar gibi bazı bölümleri boş olmuş. 3. sezon iyi gidiyodu ama öyle son diziyi kötü yaptı bence.
Evet son sezon pek olmamış ama ilk 2 sezon harikaydı.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Yukarda birisi daha yazmış bende katılıyorum ona stranger things baya iyi bir dizi öneririm.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,015,880
Üyeler
160,896
Son üye
ayanonkt
Top Bottom