Neler Yeni
  • ‼️Sizlerin forumda daha keyifli ve sorunsuz vakit geçirmesi adına gece saatlerinde güncelleme ve bakım çalışması yapılacaktır. İşlemler sürerken kesintiler yaşanabilir.

Netflix Dizi önerisi

Dahası  
Reaksiyon skoru
20
İsim
Murat Kara
LCPD ,WALKİNG DEAD , TEEN WOLF , PRİSON BREAK,BREAKİNG BAD, PEAKY BLİNDERS, THE 100 ,DARK DİZİLERİNİ BİTİRDİM BUNUN DIŞINDA DİZİ TAVSİYESİ LÜTFEN

Eyisha

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,123
İsim
Emre Kaplan
LCPD ,WALKİNG DEAD , TEEN WOLF , PRİSON BREAK,BREAKİNG BAD, PEAKY BLİNDERS, THE 100 ,DARK DİZİLERİNİ BİTİRDİM BUNUN DIŞINDA DİZİ TAVSİYESİ LÜTFEN
narcos , merlin
caps kapa

DoğuamaBatı

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,287
İsim
........
altered carbon, the witcher
Mesaj otomatik birleştirildi:

black friday bide

MeynnZenith

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,343
İsim
Belirtmek İstemiyorum
İlgilendiği Kategoriler
Belli bir tane yok
  1. Sherlock Holmes: Suç ve dedektiflik konulu güzel bir dizidir, 4 sezon (3. sezon hariç her sezonu 3 bölümdür, 3. sezonu 4 bölümdür)
  2. After Life: Yaşadığı kötü bir olay sonucu dünyaya artık daha farklı bakan bir adamı konu alan, gerçekçi bir hayat hikayesini konu alır.
  3. , Lupin: Kendini "Kibar Hırsız" olarak tanımlayan bir adamın zararsız ama pahalı hırsızlıklarını ve bunun sonucunda yaşadıklarını anlatır.
  4. Z Nation (özellikle TWD tarzı seviyorsan): Bir zombi ısırığı sonrasında zombiye dönüşmeyen, aşının kaynağı olabilecek bir adamın bilim adamlarına sağ salim ulaşma hikayesini konu alan kıyamet sonrası filmdir.
  5. Punisher: Çok spoi vermek istemiyorum ama bir suikastçinin zaman içindeki değişimlerine ve hayatına değinen Marvel dizisidir.
  6. Lost in Space: Uzayda gönüllü olarak yaşamaya başlayan bir grup insanın ve başroldeki ailemizin yaşadıklarını, karşılaştıklarını anlatır.

Son düzenleme:
Dahası  
Reaksiyon skoru
20
İsim
Murat Kara
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
  1. Sherlock Holmes: Suç ve dedektiflik konulu güzel bir dizidir, 4 sezon (3. sezon hariç her sezonu 3 bölümdür, 3. sezonu 4 bölümdür)
  2. After Life: Yaşadığı kötü bir olay sonucu dünyaya artık daha farklı bakan bir adamı konu alan, gerçekçi bir hayat hikayesini konu alır.
  3. , Lupin: Kendini "Kibar Hırsız" olarak tanımlayan bir adamın zararsız ama pahalı hırsızlıklarını ve bunun sonucunda yaşadıklarını anlatır.
  4. Z Nation (özellikle TWD tarzı seviyorsan): Bir zombi ısırığı sonrasında zombiye dönüşmeyen, aşının kaynağı olabilecek bir adamın bilim adamlarına sağ salim ulaşma hikayesini konu alan kıyamet sonrası filmdir.
  5. Punisher: Çok spoi vermek istemiyorum ama bir suikastçinin zaman içindeki değişimlerine ve hayatına değinen Marvel dizisidir.
  6. Lost in Space: Uzayda gönüllü olarak yaşamaya başlayan bir grup insanın ve başroldeki ailemizin yaşadıklarını, karşılaştıklarını anE
    6. Lost in Space: Uzayda gönüllü olarak yaşamaya başlayan bir grup insanın ve başroldeki ailemizin yaşadıklarını, karşılaştıklarını anlatır.
    Eyvallah reis sizin gibi dizileri önden nasıl şekil olduğunu anlatanları seviyorum tekrardan teşekkür ederim

MeynnZenith

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,343
İsim
Belirtmek İstemiyorum
İlgilendiği Kategoriler
Belli bir tane yok
Ne demek reis. :D

Beter Ali

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,424
İsim
Mert Can Kopal
unorthodox himym sherlock

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,085,860
Üyeler
172,556
Son üye
MavericK_
Top Bottom