Neler Yeni

Netflix Farklı evlerden izlenebilir mı

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Mehmet Can AKTAŞ
Arkadaşım ile beraber aynı hesabı kullanıyoruz. O televizyondan izlerken bir mesaj almış tevizyonunuz bu hesap için Netflix hanesine bağlı değil diye bir bildirim. Sorun olur mu?

Ekler

• IMG-20230726-WA0001.jpg
    IMG-20230726-WA0001.jpg
    105.3 KB · Hit: 189

MrKerem08

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Yekta Kerem Yıldırım
Normalde izleniyor fakat aynı hesapta 2 kişi aynanda izleyemiyor bunun için farklı profil açmalısın ve bu çıkan sorunu bilmiyorum bunu youtubede çozümüne bakabilirsin

Perfectshot06

Moderatör
Dahası  
Reaksiyon skoru
14,341
İsim
Oğuz Oğuz
Yurt dışında bazı ülkelerde kullanılamıyordu Türkiye'ye de mi geldi? Düzeltebildim şimdi izleyebiliyor ama tekrar gelir mi bu bildirim
Evet geldi. İlk olarak tv den izleyenlere gelmeye başladı. Yakın zamanda herkese gelecek. Aynı aga bağlı değilseniz izleyemeyeceksiniz.

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Mehmet Can AKTAŞ
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Evet geldi. İlk olarak tv den izleyenlere gelmeye başladı. Yakın zamanda herkese gelecek. Aynı aga bağlı değilseniz izleyemeyeceksiniz.
TV'den derken nasıl yani arkadaşım sadece TV'ye bağlı ben telefondan bağlıyım izlemeye devam edebilicek miyim?

Perfectshot06

Moderatör
Dahası  
Reaksiyon skoru
14,341
İsim
Oğuz Oğuz

silinenuye785438

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
Saçmalık değil mi bu? Hadi TV neyse de ben şehir dışına gittim veya tatile çıktım diyelim ne yani beni aileden saymayacak mı? Dışarda izleyemeyeceksem ne anlamı var ki evde korsan izlerim zaten?

Top Bottom