Yardım Netflix internet sorunu

ISEEYOU

80+
Reaksiyon skoru
0
Beyler 50 mbps superonline internet kullanıyorum sıkıntı yok herhangi bir yerde hizi test edince gayet iyi tarayıcıdan indirme yaparken de sorun yok ama netflixe girince bu hız 10-14 arası gidip geliyor uygulamasında indirme hızı kötü aradım ama çözüm bulamadim belki siz biliyorsunuzdur yardımcı olursanız sevinirim

Beyler 50 mbps superonline internet kullanıyorum sıkıntı yok herhangi bir yerde hizi test edince gayet iyi tarayıcıdan indirme yaparken de sorun yok ama netflixe girince bu hız 10-14 arası gidip geliyor uygulamasında indirme hızı kötü aradım ama çözüm bulamadim belki siz biliyorsunuzdur yardımcı olursanız sevinirim
internetten araştırdığıma göre böyle bi sorunla herhangi birisi karşı karşıya kalmamış umarım sorunun yakın zamanda çözülür.

Hem tarayıcı hem de uygulamada durum aynı mı ?
Ben tarayıcıdan izlerken problem yaşamıştım windows appinde problem yoktu denemediyseniz deneyebilirsiniz.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,200,954
Üyeler
190,839
Son üye
Grimwood
Geri