TahaCel
80+ Platinum
Dahası
Dizi veya film fark rtmez netflixten zombili film önerisi
tabii ki The Walking Dead .Dizi veya film fark rtmez netflixten zombili film önerisi
Z nation , Twd olabilir yakın zamanda ölüler ordusu çıktı izlemedim ama baya hayvanlar bile zombi oluyor ilgini çeker belki.Dizi veya film fark rtmez netflixten zombili film önerisi
TWD ilk sezonu izleme. İkinci sezondan başlarsın
Netflix de var mı bilmiyorum ama. Overlord harekatını izleyebilirsiniz. Yanlış hatırlamıyorsam Fransızların Almanların köyüne karşı hem havadan hem de denizden çıkarma yaptıkları bir operasyon overlord operasyonu. Ve içinde Almanların ünlü sabun fabrikaları var. Şaka şaka. Almanların laboratuvarlari var ve biraz zombi işini abartmışlar gibi. İzlemenizi tavsiye ederimDizi veya film fark rtmez netflixten zombili film önerisi
İlk sezonu izlemeden 2. sezonu nasıl anlasın reis ?TWD ilk sezonu izleme. İkinci sezondan başlarsın
1. Sezon boş. 1.sezonu izlemeden 2.sezonu anlar zatenİlk sezonu izlemeden 2. sezonu nasıl anlasın reis ?
1. sezondaki bir bilgi benim 8. sezonda işime yarıyor mümkünse yanlış bilgilendirme yapmayınız.1. Sezon boş. 1.sezonu izlemeden 2.sezonu anlar zaten
Yanlış bilgilendirme yapmadım. Ne bilgisi veriliyor 1.sezonda?1. sezondaki bir bilgi benim 8. sezonda işime yarıyor mümkünse yanlış bilgilendirme yapmayınız.