nE ne kadar şu an ben hiç bakmadım otomatik full gidiyorİzlemek istediğim bir dizi ve belgesel var internette bulamadım ama netflix de zamlanmış daha ucuza almanın yolu yok mu
bir süredir 27tlnE ne kadar şu an ben hiç bakmadım otomatik full gidiyor
Papara Cashbackİzlemek istediğim bir dizi ve belgesel var internette bulamadım ama netflix de zamlanmış daha ucuza almanın yolu yok mu
ana unuttum doğru kart değişmişti kardeşim şu an almıyor o yüzden oh be xdbir süredir 27tl
İyiymiş bunu yeni duydum. Mesela 2 ay Netflix üyeliği aldın. 3. Ay bedavaya mı gelmiş oluyor?Paparanın cashback sistemi var her ay abonelik ücretinin yarısını sana geri ödüyor.Başka yolu var mı bilmyiorum
papara onaylı hesap ile %50 iade var deneyebilirsin.İzlemek istediğim bir dizi ve belgesel var internette bulamadım ama netflix de zamlanmış daha ucuza almanın yolu yok mu
onun gibi bir şey mesela netflix 27 tl çekti çeker çekmez papara sana 13.5 tl gönderiyor. Aynısı youtube premium ve spotify için de geçerliİyiymiş bunu yeni duydum. Mesela 2 ay Netflix üyeliği aldın. 3. Ay bedavaya mı gelmiş oluyor?
Aga çok iyiymiş. Şimdi ben papara kartı alsam. Aylık kesinti vb şeyler olur mu?onun gibi bir şey mesela netflix 27 TL çekti çeker çekmez papara sana 13.5 TL gönderiyor. Aynısı youtube premium ve spotify için de geçerli
aylık ücret kesilmesi yok. kart ücreti yok. çok güzel sistemi varAga çok iyiymiş. Şimdi ben papara kartı alsam. Aylık kesinti vb şeyler olur mu?
Hayır olmaz, paparada aylık kesinti yok, birde netflix cashback i bizzat denedim anında geliyor cashback güzel sistem.Aga çok iyiymiş. Şimdi ben papara kartı alsam. Aylık kesinti vb şeyler olur mu?