Netflix'mi BluTv' mi ?

Beyler ikisinden birini alacağım sizce hangisini almalıyım kararsız kaldım genelde film izliyorum yabancı eski yeni filmler hangisinin film içeriği daha fazla?
İnat tv 😂

Netflix izlenir, izlenemez, iyi veya kötü demeden içerik yapıyor. Bu yüzden içerik fazlalığı olarak karşılaştırılamaz ama kaliteli içerik bakımından hulu ve hbo max kat kat daha üstün bu gerçekte var.
Çoğunluk netflix kullanıyor hbo vs hepsini baktım netflix kadar uzun soluklu bulamadım benim tercihim netflix olur

Netflix cevabını alacaksındır her şekilde :)

Çoğunluk netflix kullanıyor hbo vs hepsini baktım netflix kadar uzun soluklu bulamadım benim tercihim netflix olur
zaten içerik fazla olsun bana kalite önemli olmaz diyorsan dünyada ondan fazla içerikli platform bulamazsın. ben kaliteli olsun diyorsan hulu ve hbo dedim. dünya geneline bakarsan bunu ben demiyorum her kez diyor hbo ve hulu kaliteli dizi film olan platform. benimde şuan netflix üyeliğim var vpn denedim her seferinde aç kapa sıkılınca resmi olarak gelmelerini bekliyorum dolarla olduğundan oda sıkıntı oluyor.

Beyler ikisinden birini alacağım sizce hangisini almalıyım kararsız kaldım genelde film izliyorum yabancı eski yeni filmler hangisinin film içeriği daha fazla?
Bluetv de tek izlediğim Fringe di onun dışında pek bulamadım kendime göre.Ama Netflix te icerikler cok daha fazla.

Netflix.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,217,434
Üyeler
197,190
Son üye
wtyox
Geri