Neler Yeni

Netflix'mi BluTv' mi ?

utreth

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
serkan
Netflix deki içerik bunlarda olmaz
Evet katılıyorum ama sırf Star Wars ve yeni Game of Thrones dizisi için epey insan abone olacaktır.

Fakat fiyatlandırma da çok önemli, aylık abonelik Netflix ten yüksek olursa bu iş o zaman olmaz ama Amazon gibi ucuz olur ise bu Netflix i epey zorlayacaktır.

Newkan

80+ Bronze
Beyler ikisinden birini alacağım sizce hangisini almalıyım kararsız kaldım genelde film izliyorum yabancı eski yeni filmler hangisinin film içeriği daha fazla?
İnat tv 😂

Keremg

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
65
İsim
Kerem Güven
Dizipal al geç üstelik ömür boyu 0₺

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,702
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
Netflix izlenir, izlenemez, iyi veya kötü demeden içerik yapıyor. Bu yüzden içerik fazlalığı olarak karşılaştırılamaz ama kaliteli içerik bakımından hulu ve hbo max kat kat daha üstün bu gerçekte var.
Çoğunluk netflix kullanıyor hbo vs hepsini baktım netflix kadar uzun soluklu bulamadım benim tercihim netflix olur

ankaralı97

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
270
İsim
ahmet çavdar
Çoğunluk netflix kullanıyor hbo vs hepsini baktım netflix kadar uzun soluklu bulamadım benim tercihim netflix olur
zaten içerik fazla olsun bana kalite önemli olmaz diyorsan dünyada ondan fazla içerikli platform bulamazsın. ben kaliteli olsun diyorsan hulu ve hbo dedim. dünya geneline bakarsan bunu ben demiyorum her kez diyor hbo ve hulu kaliteli dizi film olan platform. benimde şuan netflix üyeliğim var vpn denedim her seferinde aç kapa sıkılınca resmi olarak gelmelerini bekliyorum dolarla olduğundan oda sıkıntı oluyor.

Dahası  
Reaksiyon skoru
60
İsim
Görkem çetinkaya
Beyler ikisinden birini alacağım sizce hangisini almalıyım kararsız kaldım genelde film izliyorum yabancı eski yeni filmler hangisinin film içeriği daha fazla?
Bluetv de tek izlediğim Fringe di onun dışında pek bulamadım kendime göre.Ama Netflix te icerikler cok daha fazla.

Furkan Karagülle

80+ Platinum
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
18,090
İsim
Furkan Karagülle
İlgilendiği Kategoriler
Bilim ve Teknoloji
Instagram