EMA?R
80+ Bronze
Disenchantment diye bir dizi var ama nine nine gibi sitcom dizisi değil ama bakabilirsin.Knk son bölümdeyim ona benzer bir dizi varmı önerebileceğin?
Disenchantment diye bir dizi var ama nine nine gibi sitcom dizisi değil ama bakabilirsin.Knk son bölümdeyim ona benzer bir dizi varmı önerebileceğin?
Bugün finalini izledim izledigim en anlamsız finallerden biriydi abi hiçbir şey tam olmadı gibi spo olmasın daBrooklyn nine nine.
Son bölümde bence dizi yarıda kesildi yaKnk son bölümdeyim ona benzer bir dizi varmı önerebileceğin?
7. sezon çıkacak diye biliyorum.Bugün finalini izledim izledigim en anlamsız finallerden biriydi abi hiçbir şey tam olmadı gibi spo olmasın da
Mesaj otomatik birleştirildi:
Son bölümde bence dizi yarıda kesildi ya
7.sezon zaten çıktı sadece netflixte yok.(Birde bölüm sayısı diğer sezonlara göre daha az onun nedeni de koronavirüs.).7. sezon çıkacak diye biliyorum.
Black Mirror dizisinin; White Christmas, Black Museum, USS Calister, White Bear bölümlerini özellikle öneririm. Çok iyiler.Luciferı izledim diğerlerinide izlerim.
Nereden izleyebilirim?7.sezon zaten çıktı sadece netflixte yok.(Birde bölüm sayısı diğer sezonlara göre daha az onun nedeni de koronavirüs.).
7.sezonu diziboxtan izleyebilirsin bende oradan izledim.7.sezon final değil 8.sezon gelecek.(2021'de).Nereden izleyebilirim?
SPO VAR 6 SEZONU İZLEMEYEN BAKMASİN
Daha Jake ve Amy nin çocuklarını görmedim 7. Sezon final mi ve hangi kaçak sitelerde var
Wow baya iyi ya dizi cidden mükemmel özellikle soygun bölümleri HARİKA inşallah 15 sezon felan olur.7.sezonu diziboxtan izleyebilirsin bende oradan izledim.7.sezon final değil 8.sezon gelecek.(2021'de).
Dün İnstagram'da paylaştıklarını göre 8.sezon ile final yapacaklar.Wow baya iyi ya dizi cidden mükemmel özellikle soygun bölümleri HARİKA inşallah 15 sezon felan olur.