Neler Yeni

Netgsm arkadaş getir

ankaralı97

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
254
İsim
ahmet çavdar
arkadaşlar netgsm li olan biri davet kodu atabilir mi? birde memnun musunuz ping nasıl?

v3ttt

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
332
İsim
Hakan AĞCA
Evde internet için mi başvuru yapacaksınız? Bende başvurmayı düşünüyorum. Kullananlar tavsiye eder mi? Hangi altyapıyı kullanıyorlar.

Dahası  
Reaksiyon skoru
936
İsim
Yuzarsef
Turkcell Vodofone Turk Telekom un netgsm e yaptığı baskılardan bile geçilir netgsm e bu kadar net.

ankaralı97

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
254
İsim
ahmet çavdar
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bende iyi vdsl altyapı var 10 ping, 75 e 20 veriyor.

Bi arkadaşta yeni geçti. 30-40 ms arası ping alıyor.

İnternet altyapı hızını söylersen ayarlıyorlar en yüksek hıza.

altyapıyı sorguladım 84 mbps yazıyor, bursa da yaşıyorum ping yüksek olur mu
Mesaj otomatik birleştirildi:

Evde internet için mi başvuru yapacaksınız? Bende başvurmayı düşünüyorum. Kullananlar tavsiye eder mi? Hangi altyapıyı kullanıyorlar.
evet evde internet için

Phoenixxx

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
601
İsim
Erdem çay
Online oyun oynayanlar tekrar düşünsün, azımsanmayacak bir ping var diğer iss lere göre

DogancanYr

80+ Bronze
altyapıyı sorguladım 84 mbps yazıyor, bursa da yaşıyorum ping yüksek olur mu

evet evde internet için
Bende sorun olmadı ping ama bilemiyorum kesin değil.
Keenetic modem veya farklı iyi modem var ise snr margin ayarı var onu 2 veya 5 yap.

ankaralı97

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
254
İsim
ahmet çavdar
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Online oyun oynayanlar tekrar düşünsün, azımsanmayacak bir ping var diğer iss lere göre
bursada yaşıyorum, pop noktası ankara ve istanbul diyorlar genede çok ping olur mu

net gsm pingler çok yüksek mi, online oyunlara sardım bu aralar, csgo vb gibi yurt dışı sunuculu

Phoenixxx

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
601
İsim
Erdem çay
bursada yaşıyorum, pop noktası ankara ve istanbul diyorlar genede çok ping olur mu

net gsm pingler çok yüksek mi, online oyunlara sardım bu aralar, csgo vb gibi yurt dışı sunuculu

Normal bir iss ye göre en az üstüne +15+10 ping koysa, afaki rakam verdim yoğun saatlerde zaten pingler artıyor bide bursa ankara yada istanbul ordan yurt dışı derken ben şahsen tavsiye etmem netspeed vs. firmalar varken 50tl için kanser olmaya değmez

ankaralı97

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
254
İsim
ahmet çavdar
Normal bir iss ye göre en az üstüne +15+10 ping koysa, afaki rakam verdim yoğun saatlerde zaten pingler artıyor bide bursa ankara yada istanbul ordan yurt dışı derken ben şahsen tavsiye etmem netspeed vs. firmalar varken 50tl için kanser olmaya değmez
arkadaşta netspeed var o benden fazla ping alıyor ve hiç memnun değil oda firma değiştirecek ben hangi firmaya geçiyorsam oda ona geçmeyi planlıyor

Top Bottom