Neler Yeni

Netgsm arkadaş getir

Phoenixxx

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
601
İsim
Erdem çay
flixnet 25 ping alıyorum
Speed test mi 25 ping,

Oyun mu 25 ping,

Özetle başka firma bakın derim ben, eğer arkadaşınızın internetinde sorun yoksa flixnetin netspeed ten daha kötü olması için flixnetin ankara da pop olması lazım ki yine mantıksız netpseed n ankarada pop olması lazım.

Yani kötü iss den daha kötüsüne geçmiş olacaksınız fiyat olarakta arada pek bir fark yok bunu neden yaptığınızı anlamadım.

ankaralı97

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
254
İsim
ahmet çavdar
Speed test mi 25 ping,

Oyun mu 25 ping,

Özetle başka firma bakın derim ben, eğer arkadaşınızın internetinde sorun yoksa flixnetin netspeed ten daha kötü olması için flixnetin ankara da pop olması lazım ki yine mantıksız netpseed n ankarada pop olması lazım.

Yani kötü iss den daha kötüsüne geçmiş olacaksınız fiyat olarakta arada pek bir fark yok bunu neden yaptığınızı anlamadım.
speed test 25, oyunlarda 35-40. arkadaş benden 5-10 ping arası fazla ping alıyor, ve müşteri hizmetlerinden hiç memnun değil, siz memnunsunuz diye herkes menmun olacak diye bir kural yok maalesef ve ben şuanki firmamdan ayrılmasan bile o ayrılacak kendi firmasından.

ben flixnetten çok memnunum sorun olduğu gibi hemen çözüyorlar. ben her zaman firmam zam yapınca ondan ucuzu varsa ona geçiyorum. şuana kadar 10-15 tane firma değiştirdim hepsinde benzer internet hizmeti alıyorum, sade pingler değişiyor
ve bunların arasında netspeed de var

Phoenixxx

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
601
İsim
Erdem çay
speed test 25, oyunlarda 35-40. arkadaş benden 5-10 ping arası fazla ping alıyor, ve müşteri hizmetlerinden hiç memnun değil, siz memnunsunuz diye herkes menmun olacak diye bir kural yok maalesef ve ben şuanki firmamdan ayrılmasan bile o ayrılacak kendi firmasından.

ben flixnetten çok memnunum sorun olduğu gibi hemen çözüyorlar. ben her zaman firmam zam yapınca ondan ucuzu varsa ona geçiyorum. şuana kadar 10-15 tane firma değiştirdim hepsinde benzer internet hizmeti alıyorum, sade pingler değişiyor
ve bunların arasında netspeed de var
Hocam ben netspeed kullanmıyorum :D

Oyun dediğiniz için netgsm önermiyorum sadece, eğer şuanki firmanızdan zaten memnunsanız problem yok netgsm e geçebilirsiniz.

Netgsm telegram gurubunda bölgenizden aynı oyunu oynayan biri ping söylerse daha iyi olur kanala girin derim.

ankaralı97

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
254
İsim
ahmet çavdar
Hocam ben netspeed kullanmıyorum :D

Oyun dediğiniz için netgsm önermiyorum sadece, eğer şuanki firmanızdan zaten memnunsanız problem yok netgsm e geçebilirsiniz.

Netgsm telegram gurubunda bölgenizden aynı oyunu oynayan biri ping söylerse daha iyi olur kanala girin derim.
Ping olayında çok emin konuşunca herhalde kullanıyorsunuz diye düşündüm:D:D

Ben geçtiğim her firmada kolay kolay sorun yaşamıyorum, ondan ismi belli olmayan firmalara bile geçtim gene benzer hizmet aldım şuana kadar.

Her zaman oyun oynayan biri değilim, bir sarıyor 1 ay aralıksız oymuyorum daha sonra belki 3 ay oynamıyorum

Netgsm in pop noktaları istanbul ve ankarada bulunuyormuş, bende bursa'da yaşıyorum, bundan dolayı pinglerini merak ettim

Telegram grubunun bağlantısını biliyormusunuz?

Phoenixxx

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
601
İsim
Erdem çay
Ping olayında çok emin konuşunca herhalde kullanıyorsunuz diye düşündüm:D:D

Ben geçtiğim her firmada kolay kolay sorun yaşamıyorum, ondan ismi belli olmayan firmalara bile geçtim gene benzer hizmet aldım şuana kadar.

Her zaman oyun oynayan biri değilim, bir sarıyor 1 ay aralıksız oymuyorum daha sonra belki 3 ay oynamıyorum

Netgsm in pop noktaları istanbul ve ankarada bulunuyormuş, bende bursa'da yaşıyorum, bundan dolayı pinglerini merak ettim

Telegram grubunun bağlantısını biliyormusunuz?

ankaralı97

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
254
İsim
ahmet çavdar
Migrosnet almıyor. Araştırın bir sistemi nasıl bilmiyorum
Migrosnette kurulum ücreti ve taahhüt yok yazıyor ama mantıklı gelmiyor. Kurulum ücretinin çoğunu TT alıyor.

Tahminim migros nette taahhüt yok istediğinde çıkılabiliyordur ama bir süre veriyorlardır bu süre dolmadan çıkmak istediğinde sadece kurulum aktivasyon ücretini ödeyerek çıkıyorsundur diye düşünüyorum. öbür türlü yeni internet aboneliği açanlar ilk burada açar 3 ay sonra başka firmaya geçiş yaparlar ve migrosnet zarar eder.

Top Bottom