Neler Yeni
  • ‼️Sizlerin forumda daha keyifli ve sorunsuz vakit geçirmesi adına gece saatlerinde güncelleme ve bakım çalışması yapılacaktır. İşlemler sürerken kesintiler yaşanabilir.

Netgsm Berbat! Sürekli Kesinti!

enefti

80+
2 Aydan beri kullanıyorum her gün kesintiler oluyor. Akşamları sürekli ping var destek kaydı oluşturmuştum akşamları yoğunluktan dolayı olağan şeyler denildi. İnternet gidiyor destek kaydına cevap bekliyorum. Geçen 15 saat sonra cevap verdiler. Bugün yine internet yok. 3 ayı doldurduktan sonra bu firmadan kurtulacağım. Tavsiyem asla ama asla bu firmaya bulaşmayın.

Sebastian Szymanski

80+ Silver
Evet kesinlikle haklısınız hocam sürekli kesinti oluyor ne zaman düzelecek sorusuna en yakın zaman diyip duruyorlar davet kodları ile çok ucuza geldiği için bizim peder çıkmıyor da baglatana kadar neler diyor şimdi çıkalım diyorum izin vermiyor

enefti

80+
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Evet kesinlikle haklısınız hocam sürekli kesinti oluyor ne zaman düzelecek sorusuna en yakın zaman diyip duruyorlar davet kodları ile çok ucuza geldiği için bizim peder çıkmıyor da baglatana kadar neler diyor şimdi çıkalım diyorum izin vermiyor
Benim 3. ay dolduğu gibi değiştireceğim. Bundan daha kötü internet kullanmadım şimdiye kadar.

Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
patlak kaçıran1
aga şu abük subük isimli netleri almasanızmı artık turknet turktelekomdan devam

Lady-Of-Ice

80+ Gold
İsimle ne alakası var; şikayetin var mı var sitesine bakın anlarsınız. Biraz altyapı, biraz firma, biraz şansa bağlı.

Top Bottom