Netgsm Berbat! Sürekli Kesinti!

enefti

80+
Reaksiyon skoru
136
2 Aydan beri kullanıyorum her gün kesintiler oluyor. Akşamları sürekli ping var destek kaydı oluşturmuştum akşamları yoğunluktan dolayı olağan şeyler denildi. İnternet gidiyor destek kaydına cevap bekliyorum. Geçen 15 saat sonra cevap verdiler. Bugün yine internet yok. 3 ayı doldurduktan sonra bu firmadan kurtulacağım. Tavsiyem asla ama asla bu firmaya bulaşmayın.

Evet kesinlikle haklısınız hocam sürekli kesinti oluyor ne zaman düzelecek sorusuna en yakın zaman diyip duruyorlar davet kodları ile çok ucuza geldiği için bizim peder çıkmıyor da baglatana kadar neler diyor şimdi çıkalım diyorum izin vermiyor

Evet kesinlikle haklısınız hocam sürekli kesinti oluyor ne zaman düzelecek sorusuna en yakın zaman diyip duruyorlar davet kodları ile çok ucuza geldiği için bizim peder çıkmıyor da baglatana kadar neler diyor şimdi çıkalım diyorum izin vermiyor
Benim 3. ay dolduğu gibi değiştireceğim. Bundan daha kötü internet kullanmadım şimdiye kadar.

İsimle ne alakası var; şikayetin var mı var sitesine bakın anlarsınız. Biraz altyapı, biraz firma, biraz şansa bağlı.

Geri