Netgsm mobil hat nasıldır?

Reaksiyon skoru
129
Turkcell taahhütüm 1 ay sonra bitecek. Şu anda Turkcell'de 10 GB internet + 1000 DK + 500 SMS paketini 120 TL'ye kullanıyorum. Aynı ve benzer tarifeler internet sitesinde minimum 350 TL'den başlıyor ve daha da gidiyor. Netgsm ile arasında 3 kat fark var neredeyse fiyat olarak. Ama bu firmanın nasıl olduğunu hiç bilmiyorum, bundan 5-6 ay önce duymuştum ismini. Eğer aklıma yatarsa Netgsm'e geçiş yapmak istiyorum. Önerir misiniz firmayı, geçiş yaparken ve sonrasında bir sıkıntı yaşar mıyım?

Kullananlar şu anlık memnun lakin müşteri hizmetleri biraz yavaş diyorlar. Fiziksel şubesi de yok zaten. Tüm desteğin sanaldan olacak. İnternet bankacılığından SMS alma mevzuunda sorun yaşayan da var, yaşamayan da. Yeni bir firma, şans vermek gerek. Taahhüt yok zaten, dene. Beğenmezsen üç büyüklerden birine dönersin. :D

Bankalardan SMS alma konusunda sorun alanlar varmış galiba onun dışında denenebilir

Bazı bankalardan doğrulama SMS i için anlaşmalarının olmadığı ve çalışmalarının devam ettiği yazıyordu bir ara sitesinde onu düzelttilerse bende 2. bir hat olarak almayı düşünüyorum kullananlar varsa bilgi verirse iyi olur

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,200,682
Üyeler
190,786
Son üye
redbull_sx
Geri