araştırdım çok fazla geçen var bu 2 firmaya, bende hangisine geçilir diye konu açtım ondan dolayıİnternette araştır son olaylardan sonra
altyapımda sorun yok, ev tesisat sistemimde, saha dolabından eve gelen kablolarda yeni, vodofone, ttnet, türknet, gıbırnet,poyraznet,flixnet hepsinde benzer hizmet aldım, sade teknik bilgi ve müşteri temsilci kalitelerinde farklar vardıAltyapınızda sorun yoksa; Gigaspeed.
Fiyat sorun değilse; Tt ve Türksat.
Tt de Aralık kampanyası gibi bir şey var galiba.
Bursa'da yaşıyorum, gigaspeed daha mı iyi diyorsunuz yani?Altyapınızda sorun yoksa; Gigaspeed.
Fiyat sorun değilse; Tt ve Türksat.
Tt de Aralık kampanyası gibi bir şey var galiba.
steam verileri tam doğru göstermediğini düşünmüyorum, çünkü Türknet düşük internet hız alanlar geçmiyor fiyat ttnettende pahalı geliyor, ben 7-8 kere firma değiştirdim, hepsinde 80 mbps üzeri hız aldım ama stabil olsun diye 75 mbps sabitletiyorum, nerdeyse sorun yaşamadım hepsinde. bu 2 firmada haziran 2025'e kadar fiyat ve garanti veriyorlar, yani herkesin eve gelen altyapısı farklı, ev tesisatı farklı, ondan dolayı bir kişide sorun olunca, herkeste sorun olacak değil. ben 7-8 firma değiştirdim ve sorun yaşamadım, hep fiyatlardan veya müşteri hizmetleri konuşma tarzı memnun olmadığından çıktımGigaspeed ismi çok duyuluyor ama benim önereceğim liste aşağıdakilerdir. Bence bunların dışına çıkmayın şimdilik 2025te ne olacağı belli değil alt firmalara.
Benim önerim millenidir 5 yıldır kullndığım firma olur indirimli geçiş yapabilirsiniz.Tavsiyemdir:
7F6CD01C
Alıntıyı görüntüle
Türkiye'de altyapı hizmeti olan zaten 4-5 firma var ama dediğiniz gibi alt firmaların hepsi tt altyapısını kullanıyor, sorun olsa gene tt ekibi geliyor eve,F-p, olarak, size yakın pingde düşük olur. Tabii denemeden bilemezsiniz, taahhütsüz memnun kalmazsanız 3 ay sonra değiştirirsiniz. Tercihlere karışmıyoruz.
Mesaj otomatik birleştirildi:
O firma önce vatandaşa hizmet no yu veriyor mu sormak lazım.
Tt ve Türksat dışında, hepsinde risk benzer.
Sorun oldu mu çözecek olan; Tt.
steam verileri tam doğru göstermediğini düşünmüyorum, çünkü Türknet düşük internet hız alanlar geçmiyor fiyat ttnettende pahalı geliyor, ben 7-8 kere firma değiştirdim, hepsinde 80 mbps üzeri hız aldım ama stabil olsun diye 75 mbps sabitletiyorum, nerdeyse sorun yaşamadım hepsinde. bu 2 firmada haziran 2025'e kadar fiyat ve garanti veriyorlar, yani herkesin eve gelen altyapısı farklı, ev tesisatı farklı, ondan dolayı bir kişide sorun olunca, herkeste sorun olacak değil. ben 7-8 firma değiştirdim ve sorun yaşamadım, hep fiyatlardan veya müşteri hizmetleri konuşma tarzı memnun olmadığından çıktım
Mesaj otomatik birleştirildi:
Netgsm kullaniyorum asiri memnunum mh de cok iyi ayrica kendinden vpn var
hocam ben millenicoman geçtim netgsmye ne wp dden nede telden ulaşamıyorsun mh ye wp den yazınca dönücez diyolar ve asla dönmüyolar bi hizmet no almak için btkya şikayet ettim anca öyle aradılarda alabildimMilleni ise hem whatsaap hem telden direk açıyorlar ben ondan tercih ettim.