Neler Yeni

NetGsm vs Gigaspeed hangisi daha iyi

Dahası  
Reaksiyon skoru
40
İsim
yolcu arslan
hocam ben millenicoman geçtim netgsmye ne wp dden nede telden ulaşamıyorsun mh ye wp den yazınca dönücez diyolar ve asla dönmüyolar bi hizmet no almak için btkya şikayet ettim anca öyle aradılarda alabildim

Hız kaybı için esn son görüştüm bekletmeden cevap verdiler. Yani ben sorun yaşamadım yaşarsam bay bay yaparım. Babamızın oğlu değil malum :)

1734354565080.png

Hem hat hem ev interneti olarak geçiş yaptım iyi.
Zırf operatörlere kazık atmak için netgsmye geçilir.

Katılıyorum bende yakınımda geçecektik ama fırsat olmadı. Türkselin yaptığını unutmayacam 15 yıldır ne kullnıyorum ne kullandırdırım türkseli.

panda74

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
96
İsim
H
Anladım dostum sen bilrisin tabi. Evet steam verileri tek yönden veridir zaten dikat ettiysen ortalama yazıyor ben şuan 100lük paketteyim 90mbs alıyorum. Ama hattıma bakınca 51 yazıyor. Bu arada comnet kullandım geçen yıl 2 ay her sorun olduğunda kimseye ulaşamazdım.
İşte o gün anladım ki zamanıdna Türknetten ayrıldığım gibi ordan da ayrıldım. Aradığımda telefona kimse çıkmıyorsa orada sorun var demek.
Comnetin o zaman işe yaramaz firma olduğunu anladığım gibi iptalini verdim.

Türknetten memnundum ama kimse kayıt dışında telefona bakmıyrdu.
Milleni ise hem whatsaap hem telden direk açıyorlar ben ondan tercih ettim.

Netgsmde çok tavsiye ediliyor. Malum türkselin tokatını yemiş firma ama ayakta ise desteklemek lazım.
netgsm telefon hattı kardeşimde var çok memnun nede olsa türkcell baz istasyonlarını kullanıyorlar, yeni üye alsalar geçecektim onlara.
Mesaj otomatik birleştirildi:

hocam ben millenicoman geçtim netgsmye ne wp dden nede telden ulaşamıyorsun mh ye wp den yazınca dönücez diyolar ve asla dönmüyolar bi hizmet no almak için btkya şikayet ettim anca öyle aradılarda alabildim
arkadaşım kullanıyor oda müşteri hizmetlerinden memnun değil, mesaj yazıyor 1-2 gün sonra cevap veriyorlar diye sinir oluyordu,

bende internette araştırdım, bu 2 firmadan f/p olarak millet memnun ondan netgsm veya gigaspeed birine geçmeyi planlıyorum

Dahası  
Reaksiyon skoru
40
İsim
yolcu arslan
netgsm telefon hattı kardeşimde var çok memnun nede olsa türkcell baz istasyonlarını kullanıyorlar, yeni üye alsalar geçecektim onlara.
Benimde ilk durağımdı kısmet. Ayrıca netgsm ismini yıllardır başka forumdan biliyorum ama fırsat olmadı tabi.

Netgsm yöneten beyefendi kimse eğer samimiyse yılmasın hiç Allah büyüktür devran döner elbet yol bulunur.

AirLife

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,341
İsim
Yunus Şahin
Netgsm kullaniyorum asiri memnunum mh de cok iyi ayrica kendinden vpn var

BTK'nin engellediği sitelere giriyor mu hocam? Discord gibi sitelere mesela? Comnet ve Turknet'te girebiliyorum. NetGsm'de de öyle mi?

stayleon

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
124
İsim
emre b
BTK'nin engellediği sitelere giriyor mu hocam? Discord gibi sitelere mesela? Comnet ve Turknet'te girebiliyorum. NetGsm'de de öyle mi?
evet hocam bütün engelli sitelere giriliyor

Top Bottom