Neler Yeni

Netler Ne Zaman Artar?

Earwven

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,226
İsim
Ali
Neredeyse Ocak ayı da bitiyor, hocalar genelde netler Şubat'ta tavan yapar vs. diyor. TYT'de son 4 deneme sırasıyla Birey 80,5 - TYT 2021 81,25 - Özdebir Türkiye Geneli 74,75 ve TYT 2022 84,75. AYT'de ise 12. sınıfa güveniyorum fakat denemelerde işlenen konular çıktığından genelde 11 soruyorlar. Açıkcası 11'i pek hatırladığım söylenemez ama 11'imin iyi geçtiğini düşünüyorum (temelimin iyi olduğunu düşünüyorum, kısa tekrar videolarıyla soruları çözebiliyorum). AYT'de de 34-37 net yapıyorum şu an (Matematik genelde 20-25 oluyor fende çoğu konuyu unutmuşum).
15 tatil için Bilgi Sarmal TYT Kamp kitabını aldım, artık TYT ile bağımı tamamen koparmak istiyorum. AYT Matematikte bir tek türevin son kısımları ve integral kaldı. Kalan sürede fen konularını yetiştirmek için nasıl bir yol izlemeliyim?
Biyolojide: sinir sistemi, endokrin, DNA eşlenmesi-Protein sentezi, Fotosontez-Kemosentez, hücresel solunum bitti.
Fizikte: vektörler, bağıl hareket, elektriğin belli bir kısmı, manyetizmanın belli bir kısmı, çembersel hareket, basit harmonik hareket, dalgaların da belli bir kısmı vs. bitti.
Kimyada: modern atom teorisi. periyodik cetvel, sıvı çözeltiler, elektrokimya bitti organikte de son kısımlardayım.

TeknoPiyon

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,527
İsim
ArtiAnius
Tyt netlerin güzel ayt 37 net ilk 100k diyebilirim fenide halledersen eğer çok iyi olur iyi calismalar
Mesaj otomatik birleştirildi:

Tyt netlerin güzel ayt 37 net ilk 100k diyebilirim fenide halledersen eğer çok iyi olur iyi calismalar
Birde hocam konu kalmamıştı senin biyolojide bitkiye baksan kimya organik çok net 50 net yaparsin

zulumaster

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
350
İsim
zulu master
ne kadar süren kaldığını bilmiyorum, tyt aytde bana bir şey ifade etmiyor. İyi bir bölüm/üniverste için son 6 ayda konuların tamamen bitmiş olması ve bu 6 boyunca sürekli olarak deneme çözmen gerekiyor. Eğer konular bitmediyse ve süre azaldıysa çift mesai yapmak zorundasın

dnz_omer

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
Ömer Deniz
Sadece denemelerden oluşan bir kampa gir sömestr da netlerin tavan yapar (sadece deneme çözmekle yetinme yanlışlarını ve iyi olmadığın konuları gör ve çalış)
Ben 8-10 saat falan çalışıyordum sömestrda girdiğim kampta 25 net falan artmıştı 15 günde

Earwven

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,226
İsim
Ali
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
ne kadar süren kaldığını bilmiyorum, tyt aytde bana bir şey ifade etmiyor. İyi bir bölüm/üniverste için son 6 ayda konuların tamamen bitmiş olması ve bu 6 boyunca sürekli olarak deneme çözmen gerekiyor. Eğer konular bitmediyse ve süre azaldıysa çift mesai yapmak zorundasın
Çift mesaiden kastın nedir?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Sadece denemelerden oluşan bir kampa gir sömestr da netlerin tavan yapar (sadece deneme çözmekle yetinme yanlışlarını ve iyi olmadığın konuları gör ve çalış)
Ben 8-10 saat falan çalışıyordum sömestrda girdiğim kampta 25 net falan artmıştı 15 günde
Bilgi Sarmal'ın kampında 8 fasikül var, her fasikül 220 soru. Sonda da genel deneme var. Kamp bittikten sonra denemeyi çözüp gelişim var mı yok mu bakacağım zaten. Sonrasında AYT adına da kamp kitapları almayı planlıyorum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,043,818
Üyeler
165,592
Son üye
ynseditz
Top Bottom