Papara kullanıyorum zaten işte sorum şu içinde para olmazsa noluyorBu tarz üyelikler hep otomatik çeker, Netflixe özgü bir şey değil. Hesabında para olduğu sürece otomatik çekecektir. Otomatik çekmesini istemiyorsan o ay üyeliği aldıktan sonra üyeliği iptal edebilirsin, yenileme gününe kadarda netflix erişimin olur merak etme. Yada benim gibi papara kullanırsın hem %50 indirim sağlar hemde parayı aylık geçirip istediğin zaman yenileme yapmasını sağlarsın.
sizce? yenilenmiyor tabikidePapara kullanıyorum zaten işte sorum şu içinde para olmazsa noluyor
Ödemez üyelik sonlanırPapara kullanıyorum zaten işte sorum şu içinde para olmazsa noluyor
Evet otomatik ödüyor, Üyeliğinizi duraklatabilirsiniz ödemeyi kesmek için. Üyeliğinizde durdurulur.Netlfix üyeliği aldığımız zaman bir sonraki ay otomatik mi ödüyor
1 hafta 10 gün kadar ödeme yapılamadı hesabınız duraklatilacak diyip duruyor. Hala daha para yatirmazsan üyelik duruyor. Üyelik durduktan sonra tekrar başlatmadığın sürece hesaba para atsanda otomatik çekmez.Papara kullanıyorum zaten işte sorum şu içinde para olmazsa noluyor