Neler Yeni

Netlfix otomatik mi ödüyor

Fateh

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Fatih
Netlfix üyeliği aldığımız zaman bir sonraki ay otomatik mi ödüyor

Hidro Dinamik

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Bu tarz üyelikler hep otomatik çeker, Netflixe özgü bir şey değil. Hesabında para olduğu sürece otomatik çekecektir. Otomatik çekmesini istemiyorsan o ay üyeliği aldıktan sonra üyeliği iptal edebilirsin, yenileme gününe kadarda netflix erişimin olur merak etme. Yada benim gibi papara kullanırsın hem %50 indirim sağlar hemde parayı aylık geçirip istediğin zaman yenileme yapmasını sağlarsın.

Fateh

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Fatih
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bu tarz üyelikler hep otomatik çeker, Netflixe özgü bir şey değil. Hesabında para olduğu sürece otomatik çekecektir. Otomatik çekmesini istemiyorsan o ay üyeliği aldıktan sonra üyeliği iptal edebilirsin, yenileme gününe kadarda netflix erişimin olur merak etme. Yada benim gibi papara kullanırsın hem %50 indirim sağlar hemde parayı aylık geçirip istediğin zaman yenileme yapmasını sağlarsın.
Papara kullanıyorum zaten işte sorum şu içinde para olmazsa noluyor

Letrion

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Netlfix üyeliği aldığımız zaman bir sonraki ay otomatik mi ödüyor
Evet otomatik ödüyor, Üyeliğinizi duraklatabilirsiniz ödemeyi kesmek için. Üyeliğinizde durdurulur.

Hidro Dinamik

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Papara kullanıyorum zaten işte sorum şu içinde para olmazsa noluyor
1 hafta 10 gün kadar ödeme yapılamadı hesabınız duraklatilacak diyip duruyor. Hala daha para yatirmazsan üyelik duruyor. Üyelik durduktan sonra tekrar başlatmadığın sürece hesaba para atsanda otomatik çekmez.

Top Bottom