Neler Yeni

Netspeed 100mbps 178 tl teklif veriyor kabul etmeli miyim?

Dahası  
Reaksiyon skoru
172
İsim
Okan
Netspeed müşteri hizmetleri ile görüştüm az önce, farklı eve tasindigimizdan dolayi ayriyetten fiyat zammindan sonra farkli iss gececegimi aboneligimi iptal ettirmek istedigimi söyledim. Kendileri bana 6 ay boyunca 25 tl indirim sundular benim de halihazirda 10+15 tl 2 tane referans kodu indirimim var. Yani 178 tl geliyor sizce kabul edilir mi yoksa farklı firmaya geçeceğim gibirnet rekornet tarzı gibi

SadeceBirisi.

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,329
İsim
uwu
güzel fiyat ama netspeed i kullanmadım

Emrullah9

80+
Gıbırnet aynı internete 110 TL fiyat çekiyor oraya da bir göz atın isterseniz.

Dahası  
Reaksiyon skoru
172
İsim
Okan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Gıbırnet aynı internete 110 TL fiyat çekiyor oraya da bir göz atın isterseniz.
Az önce arayip konustum aylik 110 tl +10 tl modem kira ücreti istediler. Eğer 6 ay boyunca gibirnette kalırsam 120 tl modem ücreti alinmayacakmis. 1 Haziran'dan sonra zam gelecegini söylediler ama ne kadar olacağını belirtmediler. Sizce risk alıp geçilir mi netspeed daha önce kullandım gayet memnundum sorun yaşamadım.

etnetalw

80+ Bronze
Netspeed müşteri hizmetleri ile görüştüm az önce, farklı eve tasindigimizdan dolayi ayriyetten fiyat zammindan sonra farkli iss gececegimi aboneligimi iptal ettirmek istedigimi söyledim. Kendileri bana 6 ay boyunca 25 TL indirim sundular benim de halihazirda 10+15 TL 2 tane referans kodu indirimim var. Yani 178 TL geliyor sizce kabul edilir mi yoksa farklı firmaya geçeceğim gibirnet rekornet tarzı gibi
Merhaba www.fixnet.com.tr/evinterneti öneririm hocam. Discord topluluğuda var ve e devlet sistemli güvenli yasal hızlı geçiş imkanı sunmakta. Aynı zamanda looking glass mevcut.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Zam geleceğini belirten mesaj var ama keşke gelecek zam fiyatıda belli olsaydı ona göre yorum yapardım. Ama alternatif turuncunet,tbtnet bakabilrisin.

Dahası  
Reaksiyon skoru
172
İsim
Okan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Akşam saatlerinde yüksek ping ve hız düşüklüğü oluyor. Yoğunluğu kontrol edemiyorlar. Ben saat 20 ile gece 1 arasında oyuna giremiyordum.
Bende sıkıntı olmuyordu 3 ay boyunca kullandim bitek gece 3.30 4 arasi ping giriyordu 1 2 dkligina sonra duzeliyordu

Kaan ÇABUK

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
162
İsim
Beratta
BTK, Türk Telekom’un, diğer operatörlere sattığı altyapı hizmetlerine % 60 düzeyinde zam yapmasını onaylamış.

Geliyor gelmekte olan...

apeir0n

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
79
İsim
ahmet
Netspeed iyidir fakat 228 tl olacağını mesaj atmışlardı. Bu yüzden ben de gıbırnete geçmeyi planlıyorum

Top Bottom