netspeed alınır mı? arkadaşlar

Şuradan altyapı sorgulayıp ekran görüntüsü atın.

Birkaç İSS hariç hepsini kullandım ondan hepsini biliyorum.
1604835035059.png

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

arkadaşlar pc ye bişi oldu donup falan o yüzden geç attım

Arayıp altyapınızın 42 Mbit VDSL olduğu ve VDSL paketine geçmeyi istediğinizi söyleyin. Olmazsa TürkNet'e veya NetSpeed'e geçin.
knk ne anlatıyorum ben 10 defa aradım hep ya 24 verebiliriz en fazla diyip durdular kafayı yedim zaten sırf kurulum ücreti ödemeye deyip deymeyeceğini bilmediğimden netspeede geçmedim

Kurulum ücreti ödemezsin. Geçiş başvursunda bulun Churn evrağıyla mevcut İSS'ni değiştirirsin. Herhangi bir ek ücret olmaz.

Tabii taahhütlü paketlerden almadıysan.

Vdsl alacaksanız paraya kıyıp Turkcell alın kafanız rahat olur vdsl TürkNet tavsiye etmem

gereksiz geriliyorum farkındayım ama yani düşünün port var 35 desteklio kadın adam herneyse dioki 24 verebiliriz en fazla 100 liraya

Kurulum ücreti ödemezsin. Geçiş başvursunda bulun Churn evrağıyla mevcut İSS'ni değiştirirsin. Herhangi bir ek ücret olmaz.

Tabii taahhütlü paketlerden almadıysan.
taahütsüzde anlamadım dediğini knk

Vdsl alacaksanız paraya kıyıp Turkcell alın kafanız rahat olur vdsl TürkNet tavsiye etmem
aga parayı babam bana ödettirmiyor kendi ödüyor pahalı oluncada sinirlenio ucuz takılıok : D

Netspeed müşteri hizmetlerini ara 35 Mbit VDSL altyapının olduğunu ve geçiş yapmak istediğini söyle. Onlar sana anlatırlar.

aga gelip portu falan bağlamaları gerekmiomu
Hayır. Churn o işe yarıyor, mevcut portunu saklayıp diğer firmaya geçiş yapıyorsun. Tek yapman gereken belgeleri yollamak geçişin bitince de modemden onların şifrelerini girmek.

Hayır. Churn o işe yarıyor, mevcut portunu saklayıp diğer firmaya geçiş yapıyorsun. Tek yapman gereken belgeleri yollamak geçişin bitince de modemden onların şifrelerini girmek.
aga ben bilmiyorum ne diyon sesli anlatabilirmisin bana uygun musun

dc falan

?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,183,649
Üyeler