Yardım Netspeed geçicem paket seçiminde kararsızım.

KlausM

Cezalı
80+ Silver
Reaksiyon skoru
2,348
TT Taahhüt bitmesine 3 ay kaldı ve ben bıkmış durumdayım 100 tl ödeyip 16 mbps alıyorum, netspeed önerdiler ama paket seçiminde kararsızım alt yapım vdsl, fiber bağladılar ama süper online olduğu için diğer firmalarda kullanamıyorum.

1646997643686.png
1646997666624.png
1646997672610.png

Hangisi daha iyi şimdi benim alt yapım vdsl olduğu için fiber alırsam eksik mi gelir anlamadım?

max mbps değeri 60 diyor her firmada dahası gelmez mi?

Ekler

• Adsız.png
    Adsız.png
    37.8 KB · Hit: 80
TT Taahhüt bitmesine 3 ay kaldı ve ben bıkmış durumdayım 100 TL ödeyip 16 mbps alıyorum, netspeed önerdiler ama paket seçiminde kararsızım alt yapım vdsl, fiber bağladılar ama süper online olduğu için diğer firmalarda kullanamıyorum.

Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle

Hangisi daha iyi şimdi benim alt yapım vdsl olduğu için fiber alırsam eksik mi gelir anlamadım?

55 Civarı alırsın

TT Taahhüt bitmesine 3 ay kaldı ve ben bıkmış durumdayım 100 TL ödeyip 16 mbps alıyorum, netspeed önerdiler ama paket seçiminde kararsızım alt yapım vdsl, fiber bağladılar ama süper online olduğu için diğer firmalarda kullanamıyorum.

Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle

Türktelekom altyapısıdır çoğu ama bir vodofone net e falan bak kimisi başka kutu kullanıyor. Millenicom da bakabilirsin. Değerlerin güzel.

Türktelekom altyapısıdır çoğu ama bir vodofone net e falan bak kimisi başka kutu kullanıyor. Millenicom da bakabilirsin. Değerlerin güzel.
Millenicom da aynı değeri veriyor 62 diyor ama şöyle bir durum var Millenicom'da çok sorun yaşan kişiler var kopma vs...

araştırdım ben biraz en iyisi türknet ancak 140 tl oldu çok pahalı geldi bana ondan netspeed'e geçmek istedim

Kanka hepsi aynı paket zaten al 100 lüğü modemsizi keyifine bak.

Kanka hepsi aynı paket zaten al 100 lüğü modemsizi keyifine bak.
vdsl 100 alırsam max 60 alırım geri kalan 40 mbps parası çöp olur ondan 75 düşünüyorum çünkü vdsl kablolar max 75 mbps veriyomuş her türlü gereksiz geliyor 100 luk olan

vdsl 100 alırsam max 60 alırım geri kalan 40 mbps parası çöp olur ondan 75 düşünüyorum çünkü vdsl kablolar max 75 mbps veriyomuş her türlü gereksiz geliyor 100 luk olan
4 lira için diyorsan bir şey diyemem ama bilgi yanlışlığı var VDSL max 75 vermez üstünüde verir. Ben evimde altyapı sorgulama 75 gösteriyordu alabileceğim max hız paketini aldım 109 liraya ve sonuç 107 Mbit e 8 upload alıyordum. Sizin kendi tercihiniz.

4 lira için diyorsan bir şey diyemem ama bilgi yanlışlığı var VDSL max 75 vermez üstünüde verir. Ben evimde altyapı sorgulama 75 gösteriyordu alabileceğim max hız paketini aldım 109 liraya ve sonuç 107 Mbit e 8 upload alıyordum. Sizin kendi tercihiniz.
o zaman ben 100 mpbs alıyorum vdsl, eyv

Geri