Velstadt 80+ Katılım 15 Ağustos 2022 Mesajlar 17 Dahası Reaksiyon skoru 4 İsim utku yavuz Bugün, 15:29 #1 türknetten comnete geçtim ve 1 hafta içerisinde battılar 500 lira verip türknet geçmek istemiyorum. netspeed iyi midir? güvenilirmidir ? yada önerebileceğiniz başka markalar varmıdır
türknetten comnete geçtim ve 1 hafta içerisinde battılar 500 lira verip türknet geçmek istemiyorum. netspeed iyi midir? güvenilirmidir ? yada önerebileceğiniz başka markalar varmıdır
Ali Efe Yabgu 80+ Katılım 21 Şubat 2023 Mesajlar 82 Dahası Reaksiyon skoru 36 İsim Ali Efe Özdamar Bugün, 15:36 #2 Hızından memnunum fakat kasvetli havalarda nedense hız düşüyor ve son günlerde LoL seçim ekranında ve maç içerisinde bağlantı kopmaları oluyor.
Hızından memnunum fakat kasvetli havalarda nedense hız düşüyor ve son günlerde LoL seçim ekranında ve maç içerisinde bağlantı kopmaları oluyor.
sako.TPZ 80+ Katılım 4 Kasım 2023 Mesajlar 415 Bugün, 15:37 #3 3 aydır kullanıyorum şu ana kadar olumsuz bir şey yaşamadım
Velstadt 80+ Katılım 15 Ağustos 2022 Mesajlar 17 Dahası Reaksiyon skoru 4 İsim utku yavuz Bugün, 15:47 Konu Sahibi Konu Sahibi #4 Ali Efe Yabgu yazmış: Hızından memnunum fakat kasvetli havalarda nedense hız düşüyor ve son günlerde LoL seçim ekranında ve maç içerisinde bağlantı kopmaları oluyor. Devamı için tıklayın... sorun sadece LOL de yaşanıyorsa Netspeed 1-0 diğer operatörler :d
Ali Efe Yabgu yazmış: Hızından memnunum fakat kasvetli havalarda nedense hız düşüyor ve son günlerde LoL seçim ekranında ve maç içerisinde bağlantı kopmaları oluyor. Devamı için tıklayın... sorun sadece LOL de yaşanıyorsa Netspeed 1-0 diğer operatörler :d
Mahirarslan 80+ Katılım 28 Haziran 2024 Mesajlar 127 Dahası Reaksiyon skoru 28 İsim yolcu arslan Bugün, 15:56 #5 Tanıdğım 2 kişiyi geçirdim kendim milleni kullnıyorum netspeedden memnunlar. Ayrıca Milleniye geçip 1 ay ücretsiz kullanmak isteyenlere tavsiye indirim kodu: 7F6CD01C
Tanıdğım 2 kişiyi geçirdim kendim milleni kullnıyorum netspeedden memnunlar. Ayrıca Milleniye geçip 1 ay ücretsiz kullanmak isteyenlere tavsiye indirim kodu: 7F6CD01C
uydu3 80+ Silver Katılım 23 Nisan 2020 Mesajlar 3,342 Bugün, 15:58 #6 Kral ben bayadır kullanıyorum sorun yaşadığım dönemlerde oldu ama şu an memnunum
Reyconjeff 80+ Bronze Katılım 9 Aralık 2022 Mesajlar 730 Bugün, 15:58 #7 Mileni, Netspeed geçilebilir. Şehir neresi?