Arkadaşlar netspeed kullanan arkadaş varsa bana kodunu verebilir mi
Dostum selam, aktif kullanıyor musun? Yakın zamanda geçme düşüncem var.Otomatik ödemede. Netspeed kodum: RENKAH
Aktif olarak kullanıyorum sormak istediğin soru varsa sorabilirsinDostum selam, aktif kullanıyor musun? Yakın zamanda geçme düşüncem var.
Geçerken direkt olarak buradan birinin kodunu versem yetiyor mu? Başka bir bilgi istiyor mu kodun sahibine ait isim vs? Yoksa direkt olarak ref kodunu versem yetiyor mu? Türknet kullanıyorum, memnunum ama 250TL oldu. Biz hem ucuz hem taahhüt yok diye geçtik ama ucuzluğu bitti, e ne anlamı kaldı o zaman diye düşünüyorum ben de Türk telekom alt yapısı olduğu sürece çok fark etmez gibi sanki. Sizin yorumunuz, tecrübeniz varsa duymak isterim.Aktif olarak kullanıyorum sormak istediğin soru varsa sorabilirsin
Ben millenicom dan geçtim hiçbir fark yok altyapıda sorun yoksa hangisine geçersen geç sıkıntı olmaz.Ref kodunu söylemeniz yeterli olur.Geçerken direkt olarak buradan birinin kodunu versem yetiyor mu? Başka bir bilgi istiyor mu kodun sahibine ait isim vs? Yoksa direkt olarak ref kodunu versem yetiyor mu? Türknet kullanıyorum, memnunum ama 250TL oldu. Biz hem ucuz hem taahhüt yok diye geçtik ama ucuzluğu bitti, e ne anlamı kaldı o zaman diye düşünüyorum ben de Türk telekom alt yapısı olduğu sürece çok fark etmez gibi sanki. Sizin yorumunuz, tecrübeniz varsa duymak isterim.
İsterseniz ref verebilirimGeçerken direkt olarak buradan birinin kodunu versem yetiyor mu? Başka bir bilgi istiyor mu kodun sahibine ait isim vs? Yoksa direkt olarak ref kodunu versem yetiyor mu? Türknet kullanıyorum, memnunum ama 250TL oldu. Biz hem ucuz hem taahhüt yok diye geçtik ama ucuzluğu bitti, e ne anlamı kaldı o zaman diye düşünüyorum ben de Türk telekom alt yapısı olduğu sürece çok fark etmez gibi sanki. Sizin yorumunuz, tecrübeniz varsa duymak isterim.
Faturaları düzenli ödüyorsan gönder kralBen millenicom dan geçtim hiçbir fark yok altyapıda sorun yoksa hangisine geçersen geç sıkıntı olmaz.Ref kodunu söylemeniz yeterli olur.
Mesaj otomatik birleştirildi:
İsterseniz ref verebilirim
Özelden attımFaturaları düzenli ödüyorsan gönder kral
GV1WEK kral yeni geçiş yaptım ilk faturamı ödedim 10 yıl türktelekomda otomatik ödedik sıkıntı yaşamazsınArkadaşlar netspeed kullanan arkadaş varsa bana kodunu verebilir mi