Netspeed Internet Sorunu Turknet Telefonu Acmiyor

Reaksiyon skoru
80
arkadaslar netspeed kullaniyorum bu zamana kadar bir kez bile sorun yasamadim. 3 gundur internet gidip geliyor. o kadar garip bi durum ki speed test te 100mb download 20 mb upload aliyorum ping 18 cikiyor. ama internet cok yavas ve kesiliyor.
turknete gecmek icin telefonlarini ariyorum acan yok. kapatiyorum geri ariyorlar aciyorum konusan yok bekleme muzigi dinledim 30 dakika.
millenicom kullanan arkadasimda ayni sekilde sorunlar yasiyor.

konunu gormedim. 10 kere ayni konuyu acmakta problem olacagini zannetmiyorum burasi bi forum. ayrica internet yuzunden duzgun yuklenmeyen forumda konunu gormemisim. son olarak da linkdeki konunun senin olmasida ayri bi ironi :D sorun degil kilitleyin modlar bu konuyu arkadasin ki kasilsin
başvuru yapmadan mı aradınız turkneti

Yav dostum insanların 3 gündür interneti yok halen konuna prim kasmaya çalışıyorsun nerden düşünsünler ana konuyu birazcık anlayış
Konuma prim kasıp ne kazanacağım ben ? para mı yazmak için yazma ben oraya bu tip sorunları olanların ortak fikir yürütmesi için açtım. Yoksa forumda aktif zaman geçirdiğim bile yok benim. Forum mantığı oluşturmamış insanların zaman geçirdiği bir yere dönüşmüş bu forum. Eğer konu varsa 2. bir konu açmazsın eğer konu eski değil ise.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,361
Üyeler
183,418
Son üye
ererdo0
Geri