Vallahi ben rahatım Haziran'da Fixnet'e geçiyorum sebebi.Bu fiyatlara ne olmuşşş
Amazondan sonra ikinci bir kale daha yıkıldı
onun yerine millenicom daha mantıklı gibi zam takvimini bilmiyorum amaVallahi ben rahatım Haziran'da Fixnet'e geçiyorum sebebi.
Haziran'da zam planı olmayan firmalara baktığımda fixnet gördüm zam gelmeyecek anlamına gelmez fakat zam duyurusu şu anlık görmedim. Bir de yılda 1 zam yapmaya özen gosteriyormuş. e-Devlet ile geçiş yapılıyormuş bende geçmeyi düşünüyorum 2 abonelik ile.
Millenicom abonesiyim oda 280tl mi ne olmuş fiber 100mbps tarifesi. 220tl e mi ney fixnet 200mbps tarifesi bile daha ucuz.onun yerine millenicom daha mantıklı gibi zam takvimini bilmiyorum ama
Fiber 35 Paketi Eviniz İçin | Millenicom
Fiber 35 Paketi kampanyası hakkında detaylı bilgi edinmek ve birkaç adımda kolayca başvuru yapmak için sayfamızı ziyaret edebilirsiniz.www.milleni.com.tr
E devlet ile başvurunun farki ne oluyor acaba? Bende mi ona geçsem acbMillenicom abonesiyim oda 280tl mi ne olmuş fiber 100mbps tarifesi. 220tl e mi ney fixnet 200mbps tarifesi bile daha ucuz.
Fixnet geçem.
Geçmiş olsundaha yeni netspeede geçtim bu sıralar zam olmayacak dendi bana
E devlet sistemi oyalamadan 1 dk sürmeden onay verip geçiyorsun aynı zamanda. Resmi olarak güvenli abonelik başvurusu oluyor hızlı hemde güvenli. Geçebilirsin hem discord topluluğuda var yeni açıldı (her firmada yok büyük firmalarda vardı en son) hem eski hem yatırım yapan firma mantıklı geliyor. Tek firma o kaldı. Türktelekom ve millenicom abonesi olarak.E devlet ile başvurunun farki ne oluyor acaba? Bende mi ona geçsem acb
Ben netspeede geçerken internet üzerinden kimlik kopyası vb göndermiştim onlara e posta ile. Onlara gerek olmadan mı acaba?Geçmiş olsun
Mesaj otomatik birleştirildi:
E devlet sistemi oyalamadan 1 dk sürmeden onay verip geçiyorsun aynı zamanda. Resmi olarak güvenli abonelik başvurusu oluyor hızlı hemde güvenli. Geçebilirsin hem discord topluluğuda var yeni açıldı
Geçmeyi düşünüyordum 2 ay sonra zamlanmışMerhaba,
Netspeed'e büyük zam gelmiş aynı zamanda 150TL altında internet kalması cok zor diye zamanında bahsetmiştim. Netspeed abonesi olan varsa bir dahaki ay yeni fiyatan etkilenme ihitmaliniz yüksek bilginiz olsun kullananlara geçmiş olsun. Geçeklerede iyi bir duyuru olsun diye açtım konuy u
E devlet işte e devlet üzerinden onay sağlıyorsun 1 tıkla geçiyorsun firmaya. Mevcut firmada onay verirse gün içinde fixnet aktif ediyorBen netspeede geçerken internet üzerinden kimlik kopyası vb göndermiştim onlara e posta ile. Onlara gerek olmadan mı acaba?
Artık geçeceğimiz firmalara dikkat etmek lazım. İlk önce fiyat politikası sonra yatırımı. 2sine baktım fixnet iyi ve mantıklı geldi gözüme.Geçmeyi düşünüyordum 2 ay sonra zamlanmış