Neler Yeni

Netspeed mi Türknet mi sizce

anil4845

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Anıl Güler
Bugün türkneti aradım müsteri hizmetleri o kadar rezaletti ki ikide bi sesleri gelip gidiyo anlattıkları anlaşılmıyordu bende netspeed i aradım bide aşırı samimiydiler müşteri hizmetleri bende netspeed e onay verdim bazı araştırmalarım sonucunada türknet de çok şikayet vardı sizce iyi mi yaptım ?

rrouz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
İbrahim Asan
hocam ben türktelekom kullanıyorum türknete geçmeyi düşünüyorum müşteri hizmetleri nerde oturduğuna bölgene göre değişir o da tabi ki önemli ama sadece ona bakıp tüm markayı karalamazdım ben :D ama netspeedi de merak ediyorum süreçle ilgili memnun kaldığın kalmadığın şeyleri yazabilir misin interneti çektikten sonra biz de bilgilenmiş olalım bu arada hayırlısı olsun

Dahası  
Reaksiyon skoru
37
İsim
Yasin Gedik
türknet de taahhüt yok diye biliyorum deneyin isterseniz beğenmesseniz net speede geçebilirsiniz çünkü türkneti çok öven de var çok söven de denemekten zarar gelmez diye düşünüyorum ama seçim size kalmış net speed hakkında çok bir bilgi sahibi değilim ama kötüleyen görmedim

eyupseker

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,574
İsim
Eyüp Şeker
Instagram
eyup.seker.545
Steam
eyupseker6161
Kard
Bugün türkneti aradım müsteri hizmetleri o kadar rezaletti ki ikide bi sesleri gelip gidiyo anlattıkları anlaşılmıyordu bende netspeed i aradım bide aşırı samimiydiler müşteri hizmetleri bende netspeed e onay verdim bazı araştırmalarım sonucunada türknet de çok şikayet vardı sizce iyi mi yaptım ?
Kardeş bence tt net çünkü diğerlerinin hiçbiri iyi ilgilenemiyor. Ha, ilgilenirler interneti satana kadar. Tt net al bana sorarsan 2 is gününde modemi de getiriyorlar

anil4845

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Anıl Güler
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
hocam ben türktelekom kullanıyorum türknete geçmeyi düşünüyorum müşteri hizmetleri nerde oturduğuna bölgene göre değişir o da tabi ki önemli ama sadece ona bakıp tüm markayı karalamazdım ben :D ama netspeedi de merak ediyorum süreçle ilgili memnun kaldığın kalmadığın şeyleri yazabilir misin interneti çektikten sonra biz de bilgilenmiş olalım bu arada hayırlısı olsun
tamamdır reis bağlandıktan sonra tekrardan yazarım sana :)

Dahası  
Reaksiyon skoru
100
İsim
Enes Özdemir
İmkanın varsa Superonline gibi şeylere geç oralarda sürünmektense
İnterneti kötü müşteri hizmetleri kötü
Resmen paranla rezil oluyosun kardeşim

anil4845

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Anıl Güler
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kard

Kardeş bence tt net çünkü diğerlerinin hiçbiri iyi ilgilenemiyor. Ha, ilgilenirler interneti satana kadar. Tt net al bana sorarsan 2 is gününde modemi de getiriyorlar
hmm anladım bağlansın bakalım bi zaten taahütsüz :)

GoktugGecer

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
311
İsim
Göktuğ Gecer
Facebook
100006001727289
Millenicom : Müşteri hizmetleri , Taahütsüz hizmet , Turkcell ve Turk Telekom alt yapısı (y)

anil4845

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Anıl Güler
İmkanın varsa Superonline gibi şeylere geç oralarda sürünmektense
İnterneti kötü müşteri hizmetleri kötü
Resmen paranla rezil oluyosun kardeşim
ya süperonline aşırı pahalı geldi bana verdikleri internete göre ama bakalım artık

Beyfendiiii6

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,512
İsim
Batuhan ege
İkisini bilmem ama ben sana millenicomu önerebilirim hem hızlı internet sıkıntı çıktımı hemen müşteri hizmetlerine hemen bağlanıyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,009,595
Üyeler
159,942
Son üye
Quarentin
Top Bottom