Neler Yeni

Öneri Netspeed nasıl alınır mı?

EfeOzl

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Efe özel
1 haftaya kadar Türk Telekom la olan taahhüt üm bitecek kendileri bana 24 mbps interneti taahhüt ile 107 TL ye sundular . Şahsen bir tık pahalı olduğu için bende daha iyi ve ucuz olarak netspeed VDSL 35 mbps interneti buldum sizce netspeed nasıl ( müşteri hizmetleri,hızı vb) geçmeye değermi?

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,594
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
Hat değerlerini paylaşırsan detaylı en fiyat performans sağlayıcıyı en uygun şekilde tavsiye edebilirim

Shooter_U

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,125
İsim
Uğur
Uzun zamandır netspeedliyim hiç pişman etmedi hızlı ve sorunsuz oyunlardaki ping değerlerim çok iyi 💪

İstersen davet kodu verebilirim sana ve bana 12 ay boyunca faturada 5 tl geçerli indirim sağlıyor

Dahası  
Reaksiyon skoru
223
İsim
Muhammed
1 haftaya kadar Türk Telekom la olan taahhüt üm bitecek kendileri bana 24 mbps interneti taahhüt ile 107 TL ye sundular . Şahsen bir tık pahalı olduğu için bende daha iyi ve ucuz olarak netspeed VDSL 35 mbps interneti buldum sizce netspeed nasıl ( müşteri hizmetleri,hızı vb) geçmeye değermi?
Knk tavsiye ederim 35-6mbps paketim var 35in altına hiç düşmedim 37-38 civarında upload 6 yerine 2-3 civarında geziyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

Knk tavsiye ederim 35-6mbps paketim var 35in altına hiç düşmedim 37-38 civarında sürekli upload 6 yeri e 2-3 civarında geziyor
Sözleşmeyi kargo yolu ile gönderdim ama kargoda sıkıntı oldu 1 hafta bekledim daha sonra tekrar farklı bir kargo ile gönderdim ertesi gün internetim bağlandı

Wocix

80+ Bronze
Benimde taahaüütüm bu ay sonu bitiyor baya araştırdım ve türknete geçmeye karar verdim
https://turk.net/internet-hiz-altyapi-sorgulama bu linkten kaç hız alacağını da sorgulayabilrisin.
Ben 100e 8 alıyorum ve 139tl bence gayet uygun bir fiyat
Ve ek olarak arkadaşım da kullanıyor eğer geçmek istersen onun kodunu verebilirim 1 ay ikinizde ücretsiz kullanıyorsunuz

Samet ?

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
153
İsim
Samet ?
Netspeed kullaniyorum hizmetleri cok iyi ve oneririm eger sorularin olursa sorabilirsin bana.

Benimde taahaüütüm bu ay sonu bitiyor baya araştırdım ve türknete geçmeye karar verdim
https://turk.net/internet-hiz-altyapi-sorgulama bu linkten kaç hız alacağını da sorgulayabilrisin.
Ben 100e 8 alıyorum ve 139tl bence gayet uygun bir fiyat
Ve ek olarak arkadaşım da kullanıyor eğer geçmek istersen onun kodunu verebilirim 1 ay ikinizde ücretsiz kullanıyorsunuz
Netspeed 98 tl oldugu surece 140 fazla.

ApRâ

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Geçebilirsin, alternatif bence şu an en iyi ISS. Yurtdışı çıkışları dahil neredeyse tamamen TT yönlendirmelerini kullanıyor, ping vs. durumunda da problem yaşama ihtimaliniz çok düşük.

bythmn

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Netspeed, Turknet ve Millenicom'u kullandım. Aralarında en memnun kalmadığım firma Netspeedti. Kullandığım müddetçe Netspeedten hiç memnun kalmadım. Özellikle müşteri hizmetlerinden. Ne gerekli hızı verebildiler ne de desteğini. Tabi bölgeden bölgeye değişen durumlar bunlar. Memnun kalan da vardır elbet.

Shooter_U

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,125
İsim
Uğur
İşin özü alt yapıya bakıyor…alt yapın kötüyse ne yapsalar boş..

Ben 75 hız ile başladım taahhütsüz. Ücretsiz 100 yaptılar aynı paraya. 12 aydır kullanıyorum geçen aradım fiyat artışı olucakmımdiye yok dediler taahhüt bile yok .

EfeOzl

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Efe özel
Knk tavsiye ederim 35-6mbps paketim var 35in altına hiç düşmedim 37-38 civarında upload 6 yerine 2-3 civarında geziyor

Sözleşmeyi kargo yolu ile gönderdim ama kargoda sıkıntı oldu 1 hafta bekledim daha sonra tekrar farklı bir kargo ile gönderdim ertesi gün internetim bağlandı
Üyelik süreci tam olarak nasıl oluyor en baştan kurulum ücreti vb varmı?

Samet ?

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
153
İsim
Samet ?
Gecis islemi yaparsan kurulum ucreti olmuyor. 1 hafta suren oldugu icin en kisa surede yapman gerekiyor cunku bunun kargosu v.s var.

Surece gelecek olursak internet sitesi uzerinden veya musteri hizmetlerini arayarak kayit islemini yapiyorsunuz. Eger internet uzerinden yaparsaniz 1 2 dk icinde sizi ariyorlar ve uyelik bilgisi veriyorlar. Bu arada 12 aylik indirim icin kayit isleminde LRS7H5 kodunu yazarsaniz indirimli fiyatla kullanabilirsiniz.

Besim Tibuk

80+ Gold
Başka operatörden geçişte yok.
Gerekli belgelerin çıktısını alıp imzalıyorsun sonra Yurt içi ile bedava olarak gönderiyorsun ve bağlıyorlar 1-2 gün içinde.

Top Bottom