Netspeed nasıldır?

Crazys

80+
Reaksiyon skoru
56
Merhaba, ayın 19'unda Türk Telekom'daki taahhütümüz bitiyor. Netspeed'in hem taahhütsüz hem de ucuz olması yönünden avantajlı olduğunu düşünüyorum. Tabii internette birkaç olumsuz yorum görünce biraz düşündürdü. Sizden ricam eğer aramızda kullanan varsa deneyimlerini aktarabilirse çok memnun olurum. Varsa başka firmalardan önerileriniz yazarsanız sevinirim. (Altyapı ADSL destekliyor.)

Ek olarak diğer bir sorum da abonelik ile ilgili dosyalar MNG Kargo ile gönderiliyormuş sanırım. Dosyaları göndermek için eve kurye çağırırsam ücretli mi olur yoksa Netspeed tarafından verilen kod yeterli olur mu?

Bence millenicom yada Türknet'e geçin.

çok düşük upload veriyor
Hocam biraz geç oluyor kusura bakmayın. Bildiğim kadarıyla zaten ADSL altyapıda en fazla 1.5 Mbps upload alınabiliyor. Halihazırda kullandığım pakette 0.65 Mbps falan alıyorum. Benim için upload anlamında çok bir değişiklik olmayacak.

Bence millenicom yada Türknet'e geçin.
Bende superonlinedim turknet istiyordum internetteki sitesinde konumu bulamadım o yüzden suepronline geçtim gönül isterki turknet (Kablonet fazla dusunmedim Upload az daha iyidi fiyatda yakındı )

Geri