Neler Yeni

Netspeed Referans Kodu Lazım

uydu3

80+ Silver
Netspeed'e geçiş işlemlerimi başlattım bugün referans kodunu bulduğumda arayıp söyleyebileceğimi söylediler ilk yazan kişinin referans kodunu kullanırım :D

Kaczynski

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
363
İsim
Kevin Mitnick
Selamlar, referans kodum bu hayırlı olsun. BYRPZZ
güzel sağlayıcı.

uydu3

80+ Silver
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Kaczynski

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
363
İsim
Kevin Mitnick

uydu3

80+ Silver
4 aydır kullanıyorum bende aklında kalan bir şey var ise sorabilirsin. 12 ay 5 lira sen 5 lira ben indirimli kullanırız ^^
Teşekkür ederim yardımcı olmaya çalıştığın için aklımda pek soru yok aslındada başvuru için gönderdikleri evrakta kat yerine 6 yerine 1 yazmışlar kalemle düzeltiyim mi onları

Kaczynski

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
363
İsim
Kevin Mitnick
Teşekkür ederim yardımcı olmaya çalıştığın için aklımda pek soru yok aslındada başvuru için gönderdikleri evrakta kat yerine 6 yerine 1 yazmışlar kalemle düzeltiyim mi onları
Evdeki faturanda (eletrik,doğalgaz) nasılsa ona göre düzelt bence / ben yeni hat başvurusu yaptığım için evrak işim olmamıştı istersen gene sor arayıp ilgilenen müşteri hizmetleri var sonuçta :)

uydu3

80+ Silver
Evdeki faturanda (eletrik,doğalgaz) nasılsa ona göre düzelt bence / ben yeni hat başvurusu yaptığım için evrak işim olmamıştı istersen gene sor arayıp ilgilenen müşteri hizmetleri var sonuçta :)
Tamam teşekkür ederim

Top Bottom