Neler Yeni

Çözüldü✓ NetSpeed TruckersMP Sunuculara bağlanma sorunu, hız - ping sorunu çözümü.

PiskopatCivciv

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
588
İsim
Talha
Merhaba arkadaşlar. Ben Netspeed kullanıyorum ve son birkaç haftadır hız sorunu ping sorunu ve TruckerMP'ye genellikle sunucular doluyken giriş yapamıyordum ve sunucudan atılıyordum bugün müşteri hizmetlerinin desteğiyle modem arayüzü üzerinden birkaç ayarı değiştirerek nasıl bu sorunları çözdüğümü göstereceğim.

1 - Modemimizin arayüzüne giriş yapıyoruz. Ben 192.168.1.1 IP adresini kullanarak giriş yapıyorum sizlerde bu değişiklik gösterebilir, kullandığım modem Türk Telekomun verdiği Archer C5v.

2 - Menüden, Kablosuz Ayarları>Wps Ayarları sekmesinden wps sizde etkinse devre dışı bırakıyoruz
1735406225071.png

3 - Daha sonra bir üst menüdeki Temel Ayarlar menüsünden kanal bölümünü bende 2.4GHz ve 5GHz olduğu için ikisininde kanal değerini en son değere çekip kaydediyorum.
1735406434486.png

1735406471795.png

Bu değerleri en sona çektiniz ve sorununuz çözülmediyse başka bir değerde deneyin mesela 64 değeri olmadıysa 60 yaparak tekrar deneyebilirsiniz. Benim modemimden farklı bir model kullanıyorsanız modem arayüzlerimiz değişklik gösterir kanal ayarı farklı bir menüde olabilir.

Umarım sorununuz çözülür. İyi akşamlar dilerim

Top Bottom