Netspeed Vs Millenicom ?

Sadece Ben

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
163
Arkadaşlar selam. Şuanda Türk Telekom 100mbps sınırsız kullanıyorum. Leş. Sözleşme 2 yıllık ve 1 yılı kaldı. Ama bir konuda 2 yıllık sözleşme olamayacağını söylediler. Eğer bu doğruysa iptal ettirmek istiyorum. Başlıktaki gibi Millenicom ve Netspeed arasında kaldım. Normalde Türk Net de düşünüyordum ama bunların fiyata daha uygun. Siz hangisini önerirsiniz bu ikisi arasından ? + Ları ve - leri nelerdir ? Bir de internet sıkıntım altyapıdan kaynaklı olabilir mi ? Farklı bir sağlayıcıya geçsem de Türk Telekom altyapısı kullanacak sonuçta. Yine kötü olur mu ? Şimdiden teşekkürler.

3 sene netspeed kullandım tek sıkıntı yaşamadım

aynı altyapıda ttnet ve türknet kullandım 2 3 ayda bir kesinti yaşadım

Millenicom kullandım önceden şu an Netspeed kullanıyorum Netspeed müşteri hizmetlerine ulaşmak çok basit fakat çözüm yok millenicomda müşteri hizmetine ulaşmak çok zor millenicomdan çok memnundum netspeedten memnun değilim

Millenicom kullandım önceden şu an Netspeed kullanıyorum Netspeed müşteri hizmetlerine ulaşmak çok basit fakat çözüm yok millenicomda müşteri hizmetine ulaşmak çok zor millenicomdan çok memnundum netspeedten memnun değilim
Teşekkürler
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Netspeedden neden memnun değilsiniz ? Sorununuz ne ?

Teşekkürler
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Netspeedden neden memnun değilsiniz ? Sorununuz ne ?
Ping Paket kayıbı var millenicomdayken gram ping sorunum yoktu müşteri hizmetine söylediğimde hiç inceleme bile yapmadan ping varsa sizin sorununuzdur diyip bitiriyorlar

Ping Paket kayıbı var millenicomdayken gram ping sorunum yoktu müşteri hizmetine söylediğimde hiç inceleme bile yapmadan ping varsa sizin sorununuzdur diyip bitiriyorlar
Çok saçmaymış. Bu arada insan ne yapacağını bilemiyor ya. Bazıları da çok iyi, herhangi bir sorun yok diyorlar

Çok saçmaymış. Bu arada insan ne yapacağını bilemiyor ya. Bazıları da çok iyi, herhangi bir sorun yok diyorlar
Şans işi cidden ben onu anladım taahhütsüz alırsan kolayca ayrılabiliyorsun denemek lazım müşteri hizmetine ulaşmak çok kolay gerçekten ama ben çözüm bulamadım millenicomda muhattap bulmak çok zordu fakat ping sorunum vs yoktu ama sizin gibi ilk kez deneyecek biri olsam en ucuzunu seçerim az çok aynı hizmeti sağlıyorlar

Şans işi cidden ben onu anladım taahhütsüz alırsan kolayca ayrılabiliyorsun denemek lazım müşteri hizmetine ulaşmak çok kolay gerçekten ama ben çözüm bulamadım millenicomda muhattap bulmak çok zordu fakat ping sorunum vs yoktu ama sizin gibi ilk kez deneyecek biri olsam en ucuzunu seçerim az çok aynı hizmeti sağlıyorlar
Teşekkürler

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,164,691
Üyeler
184,965
Son üye
Redoo
Geri