Netspeed'e Bu Sefer Ne Oldu?

bahtsızkarakter

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,769
İnternet yine aynı sorunları vermeye başladı ve müşteri hizmetlerine ulaşılamıyor uygulama da çalışmıyor

Eminim netspeedin şu 2 günde aldığı şikayetlere bakarsan anlarsın
Bende internetimde sorun yaşıyorum lakin bu sorun tamamen Türk Telekom kaynaklı. Bunu nereden mi biliyorum? 3 farklı internet servis sağlayıcısında da aynı sorunu yaşadım. Binanızda, mahallenizde tanıdığınız ve farklı internet sağlayıcısı kullanan birisine kedinlerinin internet hizmetinin durumunu sormanızı tavsiye ederim.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Sanırsam Türk Telekom ülkenin çoğu yerine fiber döşüyor ve binalara, evlere bağlamadan bırakıyor. Fiber kablo döşedikleri içinde VDSL kutularındaki, istasyonlarındaki kapasiteleri düşürüyorlar. Benim teorim bu yönde.

Nasıl sorunlar yaşıyorsunuz ve altyapınız Türk Telekom'un VDSL altyapısı mı?
TT VDSL altyapı

Hocam bir de modem alacağım ikinci elden ikisi de 200 lira modeller bunlar hangisini alayım:
VC220(TT Etiketli)
H300S(Vodafone Etiketli)

Btk tüketici şikayeti oluşturun (Edevletten BTK Şikayet olarak yaz ve internet hat sahibin yapması gerekiyor) 10 gün içinde cevap vermek zorundalar. 2 kez cevap verme hakları oluyor, her cevap verdiklerinde eğer sorun çözülmemişse yeni yanıt ekleyerek çözümü reddedip sorunun devam ettiğini yazın. 2. Kez çözümü reddettiğinizde BTK şikayete dahil olup işlem yapabiliyor

Bende internetimde sorun yaşıyorum lakin bu sorun tamamen Türk Telekom kaynaklı. Bunu nereden mi biliyorum? 3 farklı internet servis sağlayıcısında da aynı sorunu yaşadım. Binanızda, mahallenizde tanıdığınız ve farklı internet sağlayıcısı kullanan birisine kedinlerinin internet hizmetinin durumunu sormanızı tavsiye ederim.

Sanırsam Türk Telekom ülkenin çoğu yerine fiber döşüyor ve binalara, evlere bağlamadan bırakıyor. Fiber kablo döşedikleri içinde VDSL kutularındaki, istasyonlarındaki kapasiteleri düşürüyorlar. Benim teorim bu yönde.
Öyle bi sorunda varmış ama şuan netspeedin uygulamasına bile giremiyorum 2 gündür kabus gibi hizmet veriyolar bugün ayrı bi kötü oldu

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,176,885
Üyeler
186,807
Son üye
intermilan
Geri