bahtsızkarakter
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,769
İnternet yine aynı sorunları vermeye başladı ve müşteri hizmetlerine ulaşılamıyor uygulama da çalışmıyor
Nasıl sorunlar yaşıyorsunuz ve altyapınız Türk Telekom'un VDSL altyapısı mı?İnternet yine aynı sorunları vermeye başladı ve müşteri hizmetlerine ulaşılamıyor uygulama da çalışmıyor
Sorununuzun Türk Telekom'un altyapısından kaynaklı olmadığına 100% eminseniz değiştirmenizi tavsiye ederim.Valla dün iyiydi bu gidişle yeni firma arayışına gircem
Eminim netspeedin şu 2 günde aldığı şikayetlere bakarsan anlarsınSorununuzun Türk Telekom'un altyapısından kaynaklı olmadığına 100% eminseniz değiştirmenizi tavsiye ederim.
Bende internetimde sorun yaşıyorum lakin bu sorun tamamen Türk Telekom kaynaklı. Bunu nereden mi biliyorum? 3 farklı internet servis sağlayıcısında da aynı sorunu yaşadım. Binanızda, mahallenizde tanıdığınız ve farklı internet sağlayıcısı kullanan birisine kedinlerinin internet hizmetinin durumunu sormanızı tavsiye ederim.Eminim netspeedin şu 2 günde aldığı şikayetlere bakarsan anlarsın
TT VDSL altyapıNasıl sorunlar yaşıyorsunuz ve altyapınız Türk Telekom'un VDSL altyapısı mı?
Öyle bi sorunda varmış ama şuan netspeedin uygulamasına bile giremiyorum 2 gündür kabus gibi hizmet veriyolar bugün ayrı bi kötü olduBende internetimde sorun yaşıyorum lakin bu sorun tamamen Türk Telekom kaynaklı. Bunu nereden mi biliyorum? 3 farklı internet servis sağlayıcısında da aynı sorunu yaşadım. Binanızda, mahallenizde tanıdığınız ve farklı internet sağlayıcısı kullanan birisine kedinlerinin internet hizmetinin durumunu sormanızı tavsiye ederim.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Sanırsam Türk Telekom ülkenin çoğu yerine fiber döşüyor ve binalara, evlere bağlamadan bırakıyor. Fiber kablo döşedikleri içinde VDSL kutularındaki, istasyonlarındaki kapasiteleri düşürüyorlar. Benim teorim bu yönde.
TT yine her şeyin içine ettiÖyle bi sorunda varmış ama şuan netspeedin uygulamasına bile giremiyorum 2 gündür kabus gibi hizmet veriyolar bugün ayrı bi kötü oldu