Adidas 47 1/3 giyiyorum ben de. SHOWTHEWAY ve RUNFALCON 2.0 modelleri geçen Amazon'da 600 TL civarına düşmüştü. Takip edebilirsin. Normalden 1 beden büyük almak lazım.45-46 giyiyorum. Ayakkabı bulamıyorum kafayı sıyıracam. Nike'da falan var ama 1200TL ayakkabıya veremem.. ;p #AYAKKABIBİZİMDEHAKKIMIZ
Geçen gün çakma ayakkabı satan bir yere gittim 350TL dediler.. Eğer öyle uyguna düşerse aklında bulunsun bana sallayabilir misin linki? 350'ye onu alacağıma taksitle maksitle rahat bişeyler giyerim en azındanAdidas 47 1/3 giyiyorum ben de. SHOWTHEWAY ve RUNFALCON 2.0 modelleri geçen Amazon'da 600 TL civarına düşmüştü. Takip edebilirsin. Normalden 1 beden büyük almak lazım.
1-2 senedir aktif giydiğim Nike da 46 numara, ama rahat. Ya Adidas kalıbı çok küçük, ya da esnedi ayakkabı.
Xxs giyen giyiyor kankaBir erkeğin ayağı nasıl 40 numara olabilir abi? Şu ayakkabı ve stok mevzularına ayar oluyorum.
Ben normalde 45 giyiyorum kalıptan kalıp a 44 de oluyor basket ayakkabısında 47 deniyorum olmuyorBüyük adamların büyük ayağı olur.
- Sokrates
45'e ayakkabı bulamıyorum diyen olmuş. 47 giyen ben ne yapsın?
Ben 2 tane aldım onlardan, bahsettiğim modellerden 1'er tane.Geçen gün çakma ayakkabı satan bir yere gittim 350TL dediler.. Eğer öyle uyguna düşerse aklında bulunsun bana sallayabilir misin linki? 350'ye onu alacağıma taksitle maksitle rahat bişeyler giyerim en azından
çocuk ayakkabısı mı buNew Balance MS109 Spor Ayakkabı Erkek : Amazon.com.tr: Moda
New Balance MS109 Spor Ayakkabı Erkek : Amazon.com.tr: Modawww.amazon.com.tr
39 olan ben kafa attım olaya ahaha
adidas sevmiyorum nike,puma,lumberjack 3 lüsünü seviyorumadidas ULTIMASHOW Erkek Ayakkabı CBLACK/CBLACK/FTWWHT 39 1/3 : Amazon.com.tr: Moda
adidas ULTIMASHOW Erkek Ayakkabı CBLACK/CBLACK/FTWWHT 39 1/3 : Amazon.com.tr: Modawww.amazon.com.tr
Al bak 500 e adidas var sana![]()
yinedeee teşekkürlerrradidas ULTIMASHOW Erkek Ayakkabı CBLACK/CBLACK/FTWWHT 39 1/3 : Amazon.com.tr: Moda
adidas ULTIMASHOW Erkek Ayakkabı CBLACK/CBLACK/FTWWHT 39 1/3 : Amazon.com.tr: Modawww.amazon.com.tr
Al bak 500 e adidas var sana![]()