Neler Yeni

New World DLC alınır mı?

ExEz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Emirhan Ar
Selam arkadaşlar, konu DLC meselesi. DLC şu an 1000TL'den 750TL'ye düşmüş durumda. Belki bir daha düşmeyebilir. Ekstra binek, seviye(60->65) vb. özellikler katıyor. Oyunu eksiden aldığım için DLC kütüpaneye eklenmedi. Oyunu aktif olarak oynuyorum fakat bir de foruma sorayım dedim. Teşekkürler.

Darkone22

80+ Bronze
Selam arkadaşlar, konu DLC meselesi. DLC şu an 1000TL'den 750TL'ye düşmüş durumda. Belki bir daha düşmeyebilir. Ekstra binek, seviye(60->65) vb. özellikler katıyor. Oyunu eksiden aldığım için DLC kütüpaneye eklenmedi. Oyunu aktif olarak oynuyorum fakat bir de foruma sorayım dedim. Teşekkürler.
Seviyorsan sürekli oynuyorsan alırsın kanka. Yok arada giriyorum falan diyorsan. gerek yok

PANTÜRK

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
216
İsim
Burak Taşdemir
Oyunu oynarım çok zevkli bir mmoarpg oyunudur, eğer ki bu dlc almaz isen zevk alacağını düşünmüyorum. Bu dlc olmadan ilerleme kaydedemiyorsun.

AirLife

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,290
İsim
Yunus Şahin
Kendine soracan knk bu soruyu. :D Bana sorsan ben almam. Hayatımda oynamamışım oyunu. :D Ama sen oynuyorsan, aktifsen alırsın işine yarayacaksa elbette. :D

DarwinBEY

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
21
İsim
Berkan
Hocam new world'ü ne amaçla oynayacağın önemli son gelen güncellemede yeni fresh sunucularda bile online toplayamadı new world. Durumu şuan vahim pek oyuncusu yok artık o yüzden önermem.

ExEz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Emirhan Ar
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Oyunu oynarım çok zevkli bir mmoarpg oyunudur, eğer ki bu dlc almaz isen zevk alacağını düşünmüyorum. Bu dlc olmadan ilerleme kaydedemiyorsun.
Hocam öyle de 750 tl bile bir dlc için çok fazla paraymış gibi geliyor. Bilemedim şuan çok arada kaldım. Oyunu oynuyorum fakat dlc almalı mıyım hala kararsızım.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam new world'ü ne amaçla oynayacağın önemli son gelen güncellemede yeni fresh sunucularda bile online toplayamadı new world. Durumu şuan vahim pek oyuncusu yok artık o yüzden önermem.
Hocam fresh sunucular gayet iyi oyuncu topladı bence. Şuan serverlar çok dolu olmasa bile çok da boş değil. Orta derecede doluluk oranına sahipler sunucular.

Seviyorsan sürekli oynuyorsan alırsın kanka. Yok arada giriyorum falan diyorsan. gerek yok
Hocam öyle bence de fakat binek her şeyi değiştiriyor. Daha hızlı görev daha hızlı gold kasma olayı vs. Bilemedim ne yapsam.

DarwinBEY

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
21
İsim
Berkan
Freshler aslında o kadar da oyuncu toplayamadı. Beklentinin çok altında kaldı daha önce worm geldiğinde online 4-5 katı daha fazlaydı. Eğer dungeon vs gibi işleri seviyorsan ve aktif olarak oynuyorsan dlc yi alabilirsin.

Eğer farmlayıp g0ldu satmak istiyorsan da piyasaya göre alınabilir.

Gold piyasası iyiyse dlcnin fiyatını çıkartırsın. Ben oynadığım zamanda sadece dungeon dönüyordum haftalık haklarımı dönene kadar zaten 70-80k gold oluyordu. Bu şekilde dlc parasının katını çıkarmıştım.

PANTÜRK

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
216
İsim
Burak Taşdemir
sanırım yılbaşını beklemeyi düşünebilirsin o zaman da indirimler oluyor.

ExEz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Emirhan Ar
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
sanırım yılbaşını beklemeyi düşünebilirsin o zaman da indirimler oluyor.
Riske atılır mı bilmiyorum. Yılbaşında düşmezse bu sefer daha kötü olur. Dolar piyasasını da tahmin edemiyoruz. Alacağım galiba ya.

Top Bottom