Öneri Newegg.com hakkında bilgi

nek1947

80+
Reaksiyon skoru
35
Newegg.com üzerinden alışveriş yapan varmı. Site hakkında güvenilirliği kargo süreci vs. Bilgi sahibi olan ve ekran kartı sipariş etsem vergisi felan ne kadar nasıl oluyor.
Rtx 3060 ti veya 3060 almayı düşünüyorum

Sipariş vermedim ama sipariş veren onlarca kişi gördüm , vergi ve kargoyu aynı amazon gibi ödeme ekranında ödüyorsun kapıda ekstra ücret alınmıyor ayrıca güvenilir çok popüler bir firma

Newegg tarafından satılan ürünleri alırsan bir sorun yaşamazsınız

güvenilir fiyatın altında vergi yazıyor vergi+ kargoyu birlikte ödüyorsun vergi+ kargo fiyatı yüksek olabiliyor

Amazon jp gibi garantisi yok sadece onun dışında güvenilir.

Kargoları baya hızlı ve güvenilir firma. Global garantili ürünler dışında garanti yok diye biliyorum. Ben 4 defa kart aldım hiçbir sorun sıkıntı yaşamadım. Amerika dan buraya 3 günde geldi kargo. En geç 5 günde elimde oldu hepsi

Merhabalar yakın zamanda, neweggten alışveriş yapan oldumu? 1 adet laptop aldım 37.500 TL'ye, 6000 TL kadar vergi ödedim. Gümrükte sıkıntı çıkar mı acaba? Bilginiz var mı? Özellikle 2022 mayıstan sonra ve 150 euro üstü alışveriş yapan varsa cevaplarsa çok sevinirim.

Merhabalar yakın zamanda, neweggten alışveriş yapan oldumu? 1 adet laptop aldım 37.500 TL'ye, 6000 TL kadar vergi ödedim. Gümrükte sıkıntı çıkar mı acaba? Bilginiz var mı? Özellikle 2022 mayıstan sonra ve 150 euro üstü alışveriş yapan varsa cevaplarsa çok sevinirim.
hocam ürün ne oldu ben de laptop almayı düsünüyorum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,184,022
Üyeler
187,917
Son üye
babapars
Geri