1.soruna cevapNewegden alınan ekran kartının mesela tr de garantisi oluyor mu ? Uluslararası veya newegg garantisi v.s
2. Si aldığımda neweggden ekran kartı ücreti dışında gümrük ücreti ödüyormuyum? Bilgisi olan var mı?
Ozaman sıkıntıymış. Tr fiyatına kadar gelir ve geçer bile birde garantisi yok saçma ya valla garantisinin olmaması1.soruna cevap
-tr garantisi yada uluslararası garantisi yok
2.soruna cevap
-150 euro üstü her alacağın üründe ekstra gümrük vergisi ödersin.
Aynen bende öyle düşündüm zaten newegde 22 k olan ekran kartı trde 24 25 k zaten bunun vergisi çıkar filan derken fazlaya mal olur ve garantiisi olmazMantıklı bir alışveriş değil sıfır aldığın ürünün garantisi olacak arkadaş bişey olmaz demeyin gelir seni bulur uğraş dur hiç gerek yok tr den alın en mantıklısı
Ayn öyle garantisi yoksa mantığı yok 2/3 bin ucuz olacak diye bir bakarsın çok daha büyük zarara uğramışsinAynen bende öyle düşündüm zaten newegde 22 k olan ekran kartı trde 24 25 k zaten bunun vergisi çıkar filan derken fazlaya mal olur ve garantiisi olmaz
Amazon Germany'den falanda alındığında garantisi yok. Ama kimsenin ben almam dediğini duymadım.Mantıklı bir alışveriş değil sıfır aldığın ürünün garantisi olacak arkadaş bişey olmaz demeyin gelir seni bulur uğraş dur hiç gerek yok tr den alın en mantıklısı
1 yıl Amazon garantisi var diye biliyorum sorun olursa Amazon a gönderiliyor diye duydum ben genel olarak Zaten yurtdışı PC parçasına sıcak bakmıyorumAmazon Germany'den falanda alındığında garantisi yok. Ama kimsenin ben almam dediğini duymadım.
Orayı bende bilmiyorum. Arkadaşım MSI laptop almıştı. Servis Point'e gönderdiğinde kabul etmişlerdi. Ayrıntıları bende çok bilmiyorum ama bazıları geçiyor olabilir.1 yıl Amazon garantisi var diye biliyorum sorun olursa Amazon a gönderiliyor diye duydum ben genel olarak Zaten yurtdışı PC parçasına sıcak bakmıyorum
İşi şansa bırakmak mı gerekiyor o zamanOrayı bende bilmiyorum. Arkadaşım MSI laptop almıştı. Servis Point'e gönderdiğinde kabul etmişlerdi. Ayrıntıları bende çok bilmiyorum ama bazıları geçiyor olabilir.
Yaşamakta bir risk değil midir abi? En iyisi akışına salmak.İşi şansa bırakmak mı gerekiyor o zaman
Olsun ya para veriyorsun yazık yaniYaşamakta bir risk değil midir abi? En iyisi akışına salmak.