🃏JOKER🃏
80+ Platinum
Dahası
Hangi monitörYine de tr deki lerden iyi benim attığım model hdr ve g sync var bu paraya böyle monitör bulamadım tr
Hangi monitörYine de tr deki lerden iyi benim attığım model hdr ve g sync var bu paraya böyle monitör bulamadım tr
https://secure.m.newegg.com/global/tr-en/shopping/cart bu 18 kya geliyo g sync hdr vs var renk sayısı 1.08 milyar, bi de gigabyte 32 curved var o da 17 ye falan geliyo şimdi mobildeyim onu da atıcaktım da çok bakamadımHangi monitör
Çıkmıyorhttps://secure.m.newegg.com/global/tr-en/shopping/cart bu 18 kya geliyo g sync hdr vs var renk sayısı 1.08 milyar, bi de gigabyte 32 curved var o da 17 ye falan geliyo şimdi mobildeyim onu da atıcaktım da çok bakamadım
alacağın kartlarda bu destekleri ara ikisi de değilbeyler hangisi
![]()
GIGABYTE B650 AORUS ELITE AX AM5 LGA 1718 AMD B650 ATX Motherboard DDR5, M.2, PCIe 5.0, USB 3.2 Gen2X2 Type-C, WiFi 6E, 2.5GbE LAN, Q-Flash Plus, EZ-Latch - Newegg.com
Buy GIGABYTE B650 AORUS ELITE AX AM5 LGA 1718 AMD B650 ATX Motherboard DDR5, M.2, PCIe 5.0, USB 3.2 Gen2X2 Type-C, WiFi 6E, 2.5GbE LAN, Q-Flash Plus, EZ-Latch with fast shipping and top-rated customer service. Once you know, you Newegg!www.newegg.com
bu mu yoksa
b650 edge mi
Çıkmıyor
Kullandığım monitörde iyi konsol desteği var 120hz veriyor va panel olmasına rağmen renkleri çok iyi![]()
MSI Optix G274RW 27" 16:9 Gaming Monitor White, 170Hz 1ms, 1920 x 1080 (FHD), G-Sync Compatible, Height Adjustable Arm, RGB LED - Newegg.com
Buy MSI Optix G274RW 27" 16:9 Gaming Monitor White, 170Hz 1ms, 1920 x 1080 (FHD), G-Sync Compatible, Height Adjustable Arm, RGB LED with fast shipping and top-rated customer service. Once you know, you Newegg!www.newegg.com
mobilden atmışım linki o yüzden açılmamış olabilir, seninkine kıyasla daha pahalılar ama özellikleri falan daha iyi. değer mi emin değilim bi süre daha almayacağım zaten![]()
GIGABYTE 32" 144Hz 4K Curved Gaming Monitor 1ms FreeSync Premium Pro, SS VA, UHD 3840x2160, Built-in Speakers, 1x DisplayPort 1.4, 2x HDMI 2.1, 1x USB Type-C, 3x USB 3.2 Downstream M32UC (160Hz OC) - Newegg.com
Buy GIGABYTE 32" 144Hz 4K Curved Gaming Monitor 1ms FreeSync Premium Pro, SS VA, UHD 3840x2160, Built-in Speakers, 1x DisplayPort 1.4, 2x HDMI 2.1, 1x USB Type-C, 3x USB 3.2 Downstream M32UC (160Hz OC) with fast shipping and top-rated customer service. Once you know, you Newegg!www.newegg.com
iyi tabi hocam, özellikle fiyatına göre çok iyi. daha karar vermedim ama ben de curved almayı düşünüyorumKullandığım monitörde iyi konsol desteği var 120hz veriyor va panel olmasına rağmen renkleri çok iyi
Monitörde ışık sızması var ölü piksel yokiyi tabi hocam, özellikle fiyatına göre çok iyi. daha karar vermedim ama ben de curved almayı düşünüyorum
ben alırsam ya o 28" flat msi ı yada 32 curved gigabyte yi alırım, youtube dan falan incelemelerine bakıyım da. şimdilik acelesi yokMonitörde ışık sızması var ölü piksel yok
Bana hep Dhl ile geldi en son 2022 de sipariş verdim 2023`de değiştiyse bilmiyorum ama Ups`de iyidir, sıkıntı çıkmaz.Newegg iptal olmaz. Bende birkaç kez alışveriş yaptım hiç sorun yaşamadım.
Mesaj otomatik birleştirildi:
UPS ile de çalışıyorlar diye biliyorum. İkisinde biri getiriyor.
Gümrük danışmanlığı firmam var bana mı anlatıyorsun? Bir tane şansa kadere geçti diye her zaman geçicek mi sanıyorsun?Hayır var. Bilginiz yoksa kesin konuşmayın.