Neler Yeni

❌İndirim Bitti! Newegg: MSI MPG B650 EDGE WIFI 5880 TL - Team T-Force RGB 32GB 6000 CL38 2939 TL

Dahası  
Reaksiyon skoru
182
İsim
ali
amazon bana iptal ve iade işleminde sorun çıkarmadı, biraz geç de olsa aldım iademi. newegg de iade alıyor mu sorun oluyor mu? yaşayan varsa söyleyeblir mi

milenix

80+ Gold
Yazdığı doğruysa tabi ama hiç inandırıcı değil.
Dediği yalan. Rahatça geçiyor. bir şey yapmaya bile gerek yok. Kağıt geliyor imzalıyorsun bitiyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:

amazon bana iptal ve iade işleminde sorun çıkarmadı, biraz geç de olsa aldım iademi. newegg de iade alıyor mu sorun oluyor mu? yaşayan varsa söyleyeblir mi
İadeyi bilmiyorum. Garanti burda geçerli değil.

Azoth

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
156
İsim
Azoth
Hatta amazon bu yönetmelikten dolayı 150€ üstü ürünlerin genelini iptal ediyor. Amazon’un aldığı vergi ücretinide bizim gümrük tanımıyor ve alan kişiden vergiyi talep ediyor böylelikle ortalık karışıyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ben gümrük müdürü ile görüşmüştüm 3 ay oluyor. Amerika dan 200$ lık bir ürün getirtecektim. Evet 150€ sınırı doğru çok uğraşırsın ama şansına sorunsuz da geçebilir dedi.

Furkan²

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,155
İsim
Furkan
İlgilendiği Kategoriler
Kur'an_ı Kerim - Satranç - Piano - Tenis - Anime/Manga - Klasik Müzik - Felsefe - Krunker
Gümrül müşaviri ücreti + vekaletname sonra dosya masrafı ve ürünün bekleme süresi kadar ücret çıkıyor. Youtube da ve forumlarda bahsedenler oldu hocam.
Tamam işte bunlar var zaten vekalet verince her şeyi dhl ya da ups hallediyor newegg de bunları hesaba katarak ürün satıyor kısacası ortada sıfır sıkıntı. Sana gelen maili kontrol edicen istenilen evrak olursa atıcan vekaletini göndericen bu kadar. Daha önce newegg ve amazondan onlarca ürün aldım.

Dahası  
Reaksiyon skoru
182
İsim
ali
Tamam işte bunlar var zaten vekalet verince her şeyi dhl ya da ups hallediyor newegg de bunları hesaba katarak ürün satıyor kısacası ortada sıfır sıkıntı. Sana gelen maili kontrol edicen istenilen evrak olursa atıcan vekaletini göndericen bu kadar. Daha önce newegg ve amazondan onlarca ürün aldım.
noter onaylı vekalet istedi ups benden.
öyle doldurulan bir form vs olsa sorun değil de.
ben de iptal etmiştim.

Furkan²

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,155
İsim
Furkan
İlgilendiği Kategoriler
Kur'an_ı Kerim - Satranç - Piano - Tenis - Anime/Manga - Klasik Müzik - Felsefe - Krunker
noter onaylı vekalet istedi ups benden.
öyle doldurulan bir form vs olsa sorun değil de.
ben de iptal etmiştim.
Sen tembellik etmişsin :) Ben vekaleti ne olur olmaz sipariş geçtikten hemen sonra daha benden istemedikleri halde verdim dhl ye ki işlerim hızlansın.

Azoth

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
156
İsim
Azoth
Sorunda bu zaten hocam. İzlediğim videolar da ve gördüğüm konularda adamlar neredeyse bir ürün parasıda bunların yüzüne ödedim diyor.

Dahası  
Reaksiyon skoru
182
İsim
ali
çalışkan olanlar alsın arkadaşlar,
tembeller ise uzak dursun :D

Azoth

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
156
İsim
Azoth
Şimdi benim almak istediğim bir monitör var.
her şey dahil 30.735₺ ye geliyor. Ben buna başka ne gibi masraf ederim. Aşağı yukarı bir tahminin var mı ?

Dahası  
Reaksiyon skoru
72
İsim
Murat Şahin
Hemşehrim ben ekran kartı iade ettim newegg'e sorunsuz iade alındı. 30 gün iade süresi var. Garanti ise MSI alırsan TRde garantisi geçerli. ServisPoint i ara sor istersen. Ben BestBuy dan aldığım MSI laptopu gönderdim, ekran değiştiler ücretsiz. Diğer markaları bilmiyorum.

Furkan²

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,155
İsim
Furkan
İlgilendiği Kategoriler
Sorunda bu zaten hocam. İzlediğim videolar da ve gördüğüm konularda adamlar neredeyse bir ürün parasıda bunların yüzüne ödedim diyor.
Bu dediğim yurtdışı için geçerli değil sadece satıcısı Amazon ve Newegg olan 1500 euro altı ürünler için geçerli. Atıyorum amazondan aldın satıcı X kişisi ekstra vergi vs çıkar. Ben vekalete 200 ya da 300 ödedim hadi şuan 700 olsun.

Dahası  
Reaksiyon skoru
72
İsim
Murat Şahin
Şimdi benim almak istediğim bir monitör var.
her şey dahil 30.735₺ ye geliyor. Ben buna başka ne gibi masraf ederim. Aşağı yukarı bir tahminin var mı ?

Dostum 26510 ediyor sepette. Sen nasıl ekledin onu sepete :) Sorun olmaz. Olsaydı newegg bunu TR ye satmazdı zaten. 3649 TL vergisi çıkıyor.
Newegg diyor ki: You won’t be charged additional fees if the actual Import Fees exceed the VAT/GST & Duty we estimated. Yani meali şu gümrükte ekstra ücret çıksa bile senden daha fazla para istenmeyecek.

Azoth

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
156
İsim
Azoth
Bu dediğim yurtdışı için geçerli değil sadece satıcısı Amazon ve Newegg olan 1500 euro altı ürünler için geçerli. Atıyorum amazondan aldın satıcı X kişisi ekstra vergi vs çıkar. Ben vekalete 200 ya da 300 ödedim hadi şuan 700 olsun.
Anladım teşekkür ederim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,018,652
Üyeler
161,480
Son üye
Abuzherak
Top Bottom