aliyavuz61
80+
- Reaksiyon skoru
- 182
amazon bana iptal ve iade işleminde sorun çıkarmadı, biraz geç de olsa aldım iademi. newegg de iade alıyor mu sorun oluyor mu? yaşayan varsa söyleyeblir mi
Dediği yalan. Rahatça geçiyor. bir şey yapmaya bile gerek yok. Kağıt geliyor imzalıyorsun bitiyor.Yazdığı doğruysa tabi ama hiç inandırıcı değil.
İadeyi bilmiyorum. Garanti burda geçerli değil.amazon bana iptal ve iade işleminde sorun çıkarmadı, biraz geç de olsa aldım iademi. newegg de iade alıyor mu sorun oluyor mu? yaşayan varsa söyleyeblir mi
Tamam işte bunlar var zaten vekalet verince her şeyi dhl ya da ups hallediyor newegg de bunları hesaba katarak ürün satıyor kısacası ortada sıfır sıkıntı. Sana gelen maili kontrol edicen istenilen evrak olursa atıcan vekaletini göndericen bu kadar. Daha önce newegg ve amazondan onlarca ürün aldım.Gümrül müşaviri ücreti + vekaletname sonra dosya masrafı ve ürünün bekleme süresi kadar ücret çıkıyor. Youtube da ve forumlarda bahsedenler oldu hocam.
noter onaylı vekalet istedi ups benden.Tamam işte bunlar var zaten vekalet verince her şeyi dhl ya da ups hallediyor newegg de bunları hesaba katarak ürün satıyor kısacası ortada sıfır sıkıntı. Sana gelen maili kontrol edicen istenilen evrak olursa atıcan vekaletini göndericen bu kadar. Daha önce newegg ve amazondan onlarca ürün aldım.
Sen tembellik etmişsinnoter onaylı vekalet istedi ups benden.
öyle doldurulan bir form vs olsa sorun değil de.
ben de iptal etmiştim.
Sorunda bu zaten hocam. İzlediğim videolar da ve gördüğüm konularda adamlar neredeyse bir ürün parasıda bunların yüzüne ödedim diyor.Tamam işte bunlar var zaten vekalet verince her şeyi dhl ya da ups hallediyor newegg de bunları hesaba katarak ürün satıyor kısacası ortada sıfır sıkıntı. Sana gelen maili kontrol edicen istenilen evrak olursa atıcan vekaletini göndericen bu kadar. Daha önce newegg ve amazondan onlarca ürün aldım.
Şimdi benim almak istediğim bir monitör var.Tamam işte bunlar var zaten vekalet verince her şeyi dhl ya da ups hallediyor newegg de bunları hesaba katarak ürün satıyor kısacası ortada sıfır sıkıntı. Sana gelen maili kontrol edicen istenilen evrak olursa atıcan vekaletini göndericen bu kadar. Daha önce newegg ve amazondan onlarca ürün aldım.
Hemşehrim ben ekran kartı iade ettim newegg'e sorunsuz iade alındı. 30 gün iade süresi var. Garanti ise MSI alırsan TRde garantisi geçerli. ServisPoint i ara sor istersen. Ben BestBuy dan aldığım MSI laptopu gönderdim, ekran değiştiler ücretsiz. Diğer markaları bilmiyorum.amazon bana iptal ve iade işleminde sorun çıkarmadı, biraz geç de olsa aldım iademi. newegg de iade alıyor mu sorun oluyor mu? yaşayan varsa söyleyeblir mi
Bu dediğim yurtdışı için geçerli değil sadece satıcısı Amazon ve Newegg olan 1500 euro altı ürünler için geçerli. Atıyorum amazondan aldın satıcı X kişisi ekstra vergi vs çıkar. Ben vekalete 200 ya da 300 ödedim hadi şuan 700 olsun.Sorunda bu zaten hocam. İzlediğim videolar da ve gördüğüm konularda adamlar neredeyse bir ürün parasıda bunların yüzüne ödedim diyor.
Dostum 26510 ediyor sepette. Sen nasıl ekledin onu sepeteŞimdi benim almak istediğim bir monitör var.
her şey dahil 30.735₺ ye geliyor. Ben buna başka ne gibi masraf ederim. Aşağı yukarı bir tahminin var mı ?
![]()
LG UltraGear 27" (26.5" Viewable) 240Hz OLED 2K Gaming Monitor 0.03ms FreeSync Premium & G-Sync Compatible, QHD 2560 x 1440, Flat Panel 27GR95QE-B - Newegg.com
Buy LG UltraGear 27" (26.5" Viewable) 240Hz OLED 2K Gaming Monitor 0.03ms FreeSync Premium & G-Sync Compatible, QHD 2560 x 1440, Flat Panel 27GR95QE-B with fast shipping and top-rated customer service. Once you know, you Newegg!www.newegg.com
Anladım teşekkür ederim.Bu dediğim yurtdışı için geçerli değil sadece satıcısı Amazon ve Newegg olan 1500 euro altı ürünler için geçerli. Atıyorum amazondan aldın satıcı X kişisi ekstra vergi vs çıkar. Ben vekalete 200 ya da 300 ödedim hadi şuan 700 olsun.