Neler Yeni

❌İndirim Bitti! Newegg: MSI MPG B650 EDGE WIFI 5880 TL - Team T-Force RGB 32GB 6000 CL38 2939 TL

Furkan²

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,377
İsim
Furkan
İlgilendiği Kategoriler
Kur'an_ı Kerim - Satranç - Piano - Tenis - Anime/Manga - Klasik Müzik - Felsefe - Krunker
Gümrük danışmanlığı firmam var bana mı anlatıyorsun? Bir tane şansa kadere geçti diye her zaman geçicek mi sanıyorsun?
:) Firma ismi ver de yanlışlıkla sana danışmayalım.

milenix

80+ Gold
Bana hep Dhl ile geldi en son 2022 de sipariş verdim 2023`de değiştiyse bilmiyorum ama Ups`de iyidir, sıkıntı çıkmaz.
Evet ikiside iyi. Bana hangisi getirmişti hatırlamıyorum. Ama çokta önemli değil. DHL, UPS, Fedex'ten biri olması benim için yeter.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Gümrük danışmanlığı firmam var bana mı anlatıyorsun? Bir tane şansa kadere geçti diye her zaman geçicek mi sanıyorsun?
Aynen aynen. Böyle danışmanlığa devam edin.

Dahası  
Reaksiyon skoru
182
İsim
ali
newegg'den böyle ürün alınabiliyor muydu heee :D
amazon gibi sorunsuz geliyor muymuş
(bu arada 150€ üzeri takılabiliyor gümrüğe. amazon almanyadan işlemci almıştım geçmemişti)

Furkan²

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,377
İsim
Furkan
İlgilendiği Kategoriler
Kur'an_ı Kerim - Satranç - Piano - Tenis - Anime/Manga - Klasik Müzik - Felsefe - Krunker
Gümrüktende değil. Adamın bulunduğu şehirdeki kargo şubesine gelmiş. Ordan kargo geri çağrılmış.
Bunun gümrük prosedürü ile ilgili olduğunu sanmıyorum -normal prosedür, burası tr her şey olabilirim bu hariç- isim adres ya da herhangi bir şeyde hata varsa döner ya da çok adetli siparişden kaynaklı olabilir benzer durumu yaşadım

Azoth

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
156
İsim
Azoth
Hocam 150$ üstü sıkıntı diye biliyorum doğru mu ?

Eren Güven

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,787
İsim
Eren Güven
newegg'den böyle ürün alınabiliyor muydu heee :D
amazon gibi sorunsuz geliyor muymuş
(bu arada 150€ üzeri takılabiliyor gümrüğe. amazon almanyadan işlemci almıştım geçmemişti)
valla benim anladığım vergi dahil fiyatla satıyolar, yani 150 dolar üstüne vergi ödeniyo, 12 k lık monitör vergi vs. 18 k oluyo çünkü

KONSOL

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
204
İsim
Furkan
1500 değil, 150 Euro. Yani geçmeyebilir, şansını denemek isteyen alsın.

Furkan²

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,377
İsim
Furkan
İlgilendiği Kategoriler
Hocam 150$ üstü sıkıntı diye biliyorum doğru mu ?
Sıkıntı değil 150Euro üstüne ek vergi ödüyorsun bu kadar, sen bilgilerimi doğru gir senden en fazla vekalet isterler maillerini kontrol edip gerekli evrakları yollamazsan tabi geri döner, gerekli belgeleri istenirse yollarsın sıfır sıkıntı. 1500 euro ya kadar yap onun üstünde ekstra kallavi vergi var.

Azoth

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
156
İsim
Azoth
Dahası  
Reaksiyon skoru
182
İsim
ali
150€ üzeri ise ticari kavramına sokup, gümrük memurlarına vekalet vermenizi istiyorlar adınıza vergi işlemlerinin halledilmesi için. bu da noter onaylı isteniyor. gümrükten sorunsuz geçenler de olabiliyormuş.
herneyse, incelenirse 150euro üzeri olduğu piyasaya çıkacak ve takılacaktır.

Furkan²

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,377
İsim
Furkan
İlgilendiği Kategoriler
Dahası  
Reaksiyon skoru
182
İsim
ali
kitap gibi ürünlere 1500€ diyor. çoğu ürün 150€

Azoth

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
156
İsim
Azoth
Sıkıntı değil 150Euro üstüne ek vergi ödüyorsun bu kadar, sen bilgilerimi doğru gir senden en fazla vekalet isterler maillerini kontrol edip gerekli evrakları yollamazsan tabi geri döner, gerekli belgeleri istenirse yollarsın sıfır sıkıntı. 1500 euro ya kadar yap onun üstünde ekstra kallavi vergi var.
Gümrül müşaviri ücreti + vekaletname sonra dosya masrafı ve ürünün bekleme süresi kadar ücret çıkıyor. Youtube da ve forumlarda bahsedenler oldu hocam.

Top Bottom