🔥İndirim 🔥NEXT 65 inch - 4K UHD - MiniLED - Google TV ( 27.499₺ )🔥

Bu cızırtı konusunda bass'ı en düşüğe getirip deneyen var mı veya deneyebilecek olan?

Bass zaten çok güçlü seviye de geliyor. Bu yüzden kabin bu basınca dayanamadığından titreşim yapıyor bass seviyesini kısarsınız bitti gitti çok büyütmeyin.

Öncelikle alan herkese hayırlı olsun. Benim 2 sorunum var.
1.Bende ıptv üzerinden yayın izlediğimde takılmalar oluyo fps drop gibi bu sorunla karşılaşan varmı. Yada çözümünü bilen varmı. Acaba benim kullandığım uygulamadan mı kaynaklı (smarters pro kullanıyorum).
2.Birde uydu yayını için digitürk kullanıyorum ondada ses daha az geliyo sebebi nedir hdmi kablodan kaynaklı olabilir mi (kendi uydu alıcısında aynı ses seviyesinde daha fazla ses çıkıyo.)

Öncelikle alan herkese hayırlı olsun. Benim 2 sorunum var.
1.Bende ıptv üzerinden yayın izlediğimde takılmalar oluyo fps drop gibi bu sorunla karşılaşan varmı. Yada çözümünü bilen varmı. Acaba benim kullandığım uygulamadan mı kaynaklı (smarters pro kullanıyorum).
2.Birde uydu yayını için digitürk kullanıyorum ondada ses daha az geliyo sebebi nedir hdmi kablodan kaynaklı olabilir mi (kendi uydu alıcısında aynı ses seviyesinde daha fazla ses çıkıyo.)
1- Ben IPTV değil de direkt Uydu üzerinden TKGS kurulum ile izliyorum donma olmuyor. 2- Dolby Atmos işlemeyi açmayın.

Ben aldığım için ben de indirim gözükmüyor sanırım jdjsns
Heee ing 6 ay 0 faiz 11.11 özelmiş.
Şimdi 1.99 yapmışlar.
Evet Amazon daha mantıklı o zaman.
E niye amazon'dan almasın sende?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,162,596
Üyeler
184,651