🔥İndirim 🔥NEXT 65 inch - 4K UHD - MiniLED - Google TV ( 27.499₺ )🔥

Uygulama indirmek için arama kısmına geldiğimde klavye açılmıyor. Bu durumu yaşayan var mı? Uygulamalarda falan sıkıntı yok klavye açılıyor. Sadece burada açılmıyor
Bu şekilde garip problemler olursa ve gideremezseniz fabrika ayarlarına dönerek çözebilirsiniz.

Son düzenleme:
Hocam o konuyu servisle görüştüm sağolsunlar inanılmaz ilgili davranıyorlar sattıkları ürünün arkasında duruyor firma.Uzun ve dataylıca yazmak isterdim ama yoldayım şuan. Sadece şu kısa bilgiyi vereyim sorun askı aparatla alakalı değilmiş o yüzden sağlamlığına inandığınız askı aparatı alabilirsiniz. Sorunun ve sundukları çözümün detaylarını yarın fırsat bulduğumda buradan paylaşacağım.
Çözümü merak ettim, 19 Kasım'da teslim alacağım ben de. Takmadan önce ayarlarım ne yapılacaksa. Askı aparatının montajını yaptım duvara, TV'yi bekliyorum.

Arkadaşlar tv yi aldım ve geldi. Çok fazla tv den anlamam ama renkten anlarım. Bence renkler iyi, ses gerçekten çok yükselebiliyor abartı seviyesinde , siyahlara gelirsek ilk netflixe tıkladığımda tv kapandı sandım. Ekran kararınca gerçekten kapanmış gibi oluyor. Netflix yazısının N si geldiğinde etrafında çok az ışık süzmesi vardı. Bu noktada çok bir yorum yapamam ama bana vaadettiği özellikleri gerçekleştiriyor gibi geldi. Menülerde ise ufak takılmalar oluyor fakat edindiğim bilgilere göre google Tv lerin genelinde bu problem oluyormuş. Ben eski bir tv den geçtiğim için çok iyi hissediyorum. Ve keyif alıyorum. Fiyatını da göz önüne aldığımızda bence güzel bir tercih. Tavsiye ederim ve almama vesile olan arkadaşlara da burdan teşekkür ediyorum.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Arkadaşlar tv yi aldım ve geldi. Çok fazla tv den anlamam ama renkten anlarım. Bence renkler iyi, ses gerçekten çok yükselebiliyor abartı seviyesinde , siyahlara gelirsek ilk netflixe tıkladığımda tv kapandı sandım. Ekran kararınca gerçekten kapanmış gibi oluyor. Netflix yazısının N si geldiğinde etrafında çok az ışık süzmesi vardı. Bu noktada çok bir yorum yapamam ama bana vaadettiği özellikleri gerçekleştiriyor gibi geldi. Menülerde ise ufak takılmalar oluyor fakat edindiğim bilgilere göre google Tv lerin genelinde bu problem oluyormuş. Ben eski bir tv den geçtiğim için çok iyi hissediyorum. Ve keyif alıyorum. Fiyatını da göz önüne aldığımızda bence güzel bir tercih. Tavsiye ederim ve almama vesile olan arkadaşlara da burdan teşekkür ediyorum.
deneyimleyen arkadaşlardan da bi görüntü ayarı tavsiyesi alırsam çok sevinirim

Hocam o konuyu servisle görüştüm sağolsunlar inanılmaz ilgili davranıyorlar sattıkları ürünün arkasında duruyor firma.Uzun ve dataylıca yazmak isterdim ama yoldayım şuan. Sadece şu kısa bilgiyi vereyim sorun askı aparatla alakalı değilmiş o yüzden sağlamlığına inandığınız askı aparatı alabilirsiniz. Sorunun ve sundukları çözümün detaylarını yarın fırsat bulduğumda buradan paylaşacağım.
Hocam sizin yönlendirmenizle hareket edeceğim beklemedeyiz. Bu arada önceden alıp deneyimlerini paylaşan tüm arkadaşlara gerçekten teşekkür ederiz sıkıntı çekip bize çözüm önerisi veriyorsunuz.

deneyimleyen arkadaşlardan da bi görüntü ayarı tavsiyesi alırsam çok sevinirim
Resim Modu: Kullanıcı - Kullanıcı HDR

Arka Işık Aydınlatması: %100 (Kişisel Ayar)-LED Ömrünü etkiler.

Gelişmiş Ayarlar
Renk Sıcaklığı: Kullanıcı 50/50/50
Yerel Karartma: Yüksek
DNR: Orta
MPEG NR: Orta
Otomatik Luma Denetimi: Güçlü
Yerel Kontrast Denetimi: Yüksek
Dinamik Renk Artırıcı: Orta (Kişisel Ayar)
Cilt Rengi: Kapalı
DI Film Modu Otomatik
Mavi Şiddeti: Kapalı
Gama: Koyu
MJC: Kapalı
Düşük Mavi Işık: Kapalı
Renk Tarayıcı: Kapalı
11 Noktalı Beyaz Denge Düzeltme: Kapalı
AIPQ: Kapalı

İkilemde kaldığım konuda yardım edicek varmı ?
65 inç mi 75 mi alsam büyük tv istiyoruz 50 inç kullanıyoruz ama subwoofer sorunu var diyen gördüm 75 te 65 bana göre orta boyutlarda kalıyor tv olarak kararsızım HELP!

Arkadaşlar merhaba. 65lik modeli kullanıyorum birkaç gündür. Hem dizi, youtube, anime vb. için kullandım hem de pcyi bağlayıp 4K 60fps oyun oynamak için, gayet memnunum. Tek bir şikayetim var, pc uykuya girdikten sonra veya kendim kapattiktan sonra tekrar açtığım zaman uygulamalar en başta aşırı gec aciliyor. Atiyorum youtube acmaya calisayim, 30-40sn yüklenmeye çalışıyor. Herkeste böyle mi acaba?

Arkadaşlar merhaba. 65lik modeli kullanıyorum birkaç gündür. Hem dizi, youtube, anime vb. için kullandım hem de pcyi bağlayıp 4K 60fps oyun oynamak için, gayet memnunum. Tek bir şikayetim var, pc uykuya girdikten sonra veya kendim kapattiktan sonra tekrar açtığım zaman uygulamalar en başta aşırı gec aciliyor. Atiyorum youtube acmaya calisayim, 30-40sn yüklenmeye çalışıyor. Herkeste böyle mi acaba?
O google tv nin yavaşlığı.

İçinde kullanılan işlemci fena değil ram de standart tek depolama boyutu, okuma & yazması düşük sanırım.

Geri