🔥İndirim 🔥NEXT 65 inch - 4K UHD - MiniLED - Google TV ( 27.499₺ )🔥

20'ye Next QLED mi yoksa bunu mu alsam ikilemde kaldım ya. Bunun 1-2 bin lira daha düşme ihtimali olur mu Kasım indirimlerinde?

Bende yeni sipariş verdim çarşamba günü gelecek inşallah
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

He bide şuan akitf kullanan arkadaşlar bizimle ayarlarını paylaşabilirlerse çok iyi olur hem deneyimlemiş oluruz en iyi ses ve görüntüyü
Hayırlı olsun hocam standart görüntüde Keskin modu daha iyi sanırım ama bana parlak geldi, Dolby içerik izlerken ayrı ayarı var orada da vivid bana daha iyi geldi, onun dışında bir de ses ayarında Dolby audio işlemeyi açtım ben , başkada bir şey ellemedim.

Selamlar arkadaşlar duvar aparatı olanlar ne kullanıyor alanlar için, önerir misiniz veya attığım 2 üründen biri uygunluğu yeterliliği nedir

Herkese selamlar o kadar okudum ki ve yenilemek için bende alacağım ama masaya ayaklarıyla koymam pek mümkün değil. Televizyonla beraber duvar aparatınıda sipariş geçmek istiyorum.
Nextstar YE-4270 70"
Everest TK-4085
Bu 2 modeli gördüm uyumluluk açısından ve kalite açısından hangisini önerirsiniz. Daha iyi bir öneriniz varsa lütfen yazın. Sağlam ve kaliteli olursa iyi olur.
Linkler bu kısımda

Ticari karta peşin fiyatına 9 taksitle alınabiliyor. İmkanı olan varsa değerlendirebilir

QLED ile Mini LED arasında dünya kadar fark var. Sadece mini LED local aydınlatma kaç bölgede var onu bulamadım. Mümkün olduğunca çok bölge olmalı. Uzun zamandır Asus Laptopumda miniled ekran kullanıyorum. Benim renk takıntım var. Anca Mini LED ekran memnun etti. İyi bir OLED alacak paranız yoksa Mini LED alın. Ben Micro LED ekranları bekliyorum. Şuan çok pahalılar.

Böyle yazmış biri sizce de böyle mi
Alıntıyı görüntüle

Hemen hemen hepsi doğru, ancak kullandığı panel seviyesine göre 128 bölge karartması mantıklı daha fazla eklese zaten bu fiyata satamaz, çünkü adamların burada amacı bu TV ne oyun olsun, ne de extra özellikli televizyon olsun. Sadece görüntü açısından oled'e yakın, qled Tv lerden bir tık üstün olması üzerine kurulu. Bunu gerçekleştirmiş. Çünkü pazar payına göre böyle yapması gerekirdi.

Oyun kısmı ortalamanın altında, hafıza/ram kısmı ortalamanın altında ki Android 14 kullanıyor, gündüzleri görüntü kalitesi müdaillerine göre yine ortalamanın altında ama bunun yanında sana akşamları mini led performansı görüntü veriyor. resimdeki yoruma ek en doğru böyle olur. Diğer özellikleri de ortalama / ortalama üstü veya ortalamanın altı veriyor buna zaten F/P denir.

Sonuçta hiç karartmada eklemeyebilir fiyatı 27k lansman fiyatından 20k'ya da satabilirdi misal.

Aynen öyle hocam, TV aldığım için yengeniz de bundan almış, siz bu tarz bir şey istiyordunuz sanırım denerim güzelse haber ederim hocam.
H.o olsun hocam aşırı mantıklı bir tercih olmuş. Güle Güle kullanınız.

AIPQ bu özelliği deneyen var mı , karakterler daha pürüzsüz gözüküyor, pikseller azalıyor gibi geldi ama nedir tam olarak?
AI olan her şey yapay zeka. Keskinlik katması lazım

Son düzenleme:
Hocam deneme fırsatım şimdi oldu 2.1 seçtim görüntü var ,4096x2160 60 Hz SDR sıkıntısız veriyor.

Hocam HDR nasıl yapacağız PC de onun bir yöntemi var mı, bende desteklenmiyor diyorda
Pc de görüntü ayarlarına girip hdr yi açman lazım. Bir şey soracağım HDMI EDID 2.1 seçtiğin de görüntü geldi mi?

@Discrew 3840x2160 10 bit 4:4:4 mod da tam şekilde görüntü verdi mi?

Bende HDMI 2.1 kablosu olmadığı için deneyemedim.

Ticari karta peşin fiyatına 9 taksitle alınabiliyor. İmkanı olan varsa değerlendirebilir
Nasıl hangi kartta

Axxess business 6 daha fazla veren var mı

Son düzenleme:
Pc de görüntü ayarlarına girip hdr yi açman lazım. Bir şey soracağım HDMI EDID 2.1 seçtiğin de görüntü geldi mi?

@Discrew 3840x2160 10 bit 4:4:4 mod da tam şekilde görüntü verdi mi?

Bende HDMI 2.1 kablosu olmadığı için deneyemedim.
Hocam EDID 2.1 de görüntü verdi evet

12 bitte verdi senin dediğin modda yapmıştım o 4:4:4 dediğin o muydu

4096 da bile veriyor

4096 da bile veriyor
HDR bende sertifikasız gözüküyor anlamadım, açmama izin vermiyor yani

Son düzenleme:
55 inç i almadığıma pişman oldum bugün amazondan. sadece büyüklük ve subwoofer için ekstra 9k vermek mantıklı mı bilemedim. en kötü subwoofer lı bir soundbar alırdım dahili hoparlöründen çok daha kaliteli

4096 da bile veriyor

HDR bende sertifikasız gözüküyor anlamadım, açmama izin vermiyor yani
Hocam 4 2 2 hariç 8 bit in üstü renk derinliği alamıyorum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,160,805