Perfectshot06
Moderatör
- Reaksiyon skoru
- 16,881
Aldık artık :d. 1-2k ya üzülmem. 23 falan olursa üzer ama.sen bilirsin salı günü 25e alıp arkama yaslanacağım![]()
Aldık artık :d. 1-2k ya üzülmem. 23 falan olursa üzer ama.sen bilirsin salı günü 25e alıp arkama yaslanacağım![]()
VA panel olan QLED modeli ile çok benzer.120 veya 144Hz olsa belki daha güzel response time sağlardı bilemeyeceğim.
Efsane1000 kodu visa indirimi falan gelir belki olmaz da. Amazon'da ki fiyat soru işareti bırakıyor.İkimiz de biliyoruz ki o fiyata asla düşmez.
TV LED paneller de G2G hep kötü bir de 60Hz olunca FPS oyunu oynamak istemezsin.VA panel olan QLED modeli ile çok benzer.
37K da olmaz da 30K ya çıkabilir.Efsane1000 kodu visa indirimi falan gelir belki olmaz da. Amazon'da ki fiyat soru işareti bırakıyor.
Birde 3 telegram kanalı, 1 Instagram, 1 de youtuber da reklam gördüm bugün aynı anda. Next bu fiyata reklam vermiş. Cidden lansman fiyatı olabilir. Bir sabah kalkmisiz fiyat 37 bin olmuş...
11.11de 37k fiyat şokuEfsane1000 kodu visa indirimi falan gelir belki olmaz da. Amazon'da ki fiyat soru işareti bırakıyor.
Birde 3 telegram kanalı, 1 Instagram, 1 de youtuber da reklam gördüm bugün aynı anda. Next bu fiyata reklam vermiş. Cidden lansman fiyatı olabilir. Bir sabah kalkmisiz fiyat 37 bin olmuş...
Her görüşe saygım var hocam görüntü konusunda size bişey diyemem ama ses konusunda bence haksızlık yapıyosunuz bundan daha iyi bir ses için soundbar almanız lazım. Gayet gümbür gümbür çıkıyor sesi bir televizyon hoparlörüne göre bayaa iyi bence almayı düşünenleri yanlış yönlendirmeyin diye belirtmek istedimbugün tv yi deneme fırsatım oldu hiç memnun kalmadım, malzeme kalitesi, görüntü ve ses kalitesini beğenmedim.
al be adam al11.11de 37k fiyat şokuinş yaşanmaz
Ses mükemmel zaten soundbar alasın bile gelmez.Her görüşe saygım var hocam görüntü konusunda size bişey diyemem ama ses konusunda bence haksızlık yapıyosunuz bundan daha iyi bir ses için soundbar almanız lazım. Gayet gümbür gümbür çıkıyor sesi bir televizyon hoparlörüne göre bayaa iyi bence almayı düşünenleri yanlış yönlendirmeyin diye belirtmek istedim
Dayı karar ver inecekmi çıkacakmı ?11.11de 37k fiyat şokuinş yaşanmaz
Soundbar bakıyodum normalde tvyi dünden beri kullanınca vazgeçtim zaten.apartman için fazlasıyla yeteeliBu TV de FIFA fena akar yeşil renkler güzel detaylar iyi seçiliyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
al be adam al
Ses mükemmel zaten soundbar alasın bile gelmez.
Apartman da açma şikayet gelir bugün ilk defa %30 açayım dedim videoyu başlattığım gibi direkt kıstım.Soundbar bakıyodum normalde tvyi dünden beri kullanınca vazgeçtim zaten.apartman için fazlasıyla yeteeli
Normalde peder almaz da.TV LED paneller de G2G hep kötü bir de 60Hz olunca FPS oyunu oynamak istemezsin.
37K da olmaz da 30K ya çıkabilir.