🔥İndirim 🔥NEXT 65 inch - 4K UHD - MiniLED - Google TV ( 27.695₺ )🔥

İkimiz de biliyoruz ki o fiyata asla düşmez.
Efsane1000 kodu visa indirimi falan gelir belki olmaz da. Amazon'da ki fiyat soru işareti bırakıyor.
Birde 3 telegram kanalı, 1 Instagram, 1 de youtuber da reklam gördüm bugün aynı anda. Next bu fiyata reklam vermiş. Cidden lansman fiyatı olabilir. Bir sabah kalkmisiz fiyat 37 bin olmuş...

VA panel olan QLED modeli ile çok benzer.
TV LED paneller de G2G hep kötü bir de 60Hz olunca FPS oyunu oynamak istemezsin.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Efsane1000 kodu visa indirimi falan gelir belki olmaz da. Amazon'da ki fiyat soru işareti bırakıyor.
Birde 3 telegram kanalı, 1 Instagram, 1 de youtuber da reklam gördüm bugün aynı anda. Next bu fiyata reklam vermiş. Cidden lansman fiyatı olabilir. Bir sabah kalkmisiz fiyat 37 bin olmuş...
37K da olmaz da 30K ya çıkabilir.

11.11de 37k fiyat şoku o.O2 inş yaşanmaz

bugün tv yi deneme fırsatım oldu hiç memnun kalmadım, malzeme kalitesi, görüntü ve ses kalitesini beğenmedim.
Her görüşe saygım var hocam görüntü konusunda size bişey diyemem ama ses konusunda bence haksızlık yapıyosunuz bundan daha iyi bir ses için soundbar almanız lazım. Gayet gümbür gümbür çıkıyor sesi bir televizyon hoparlörüne göre bayaa iyi bence almayı düşünenleri yanlış yönlendirmeyin diye belirtmek istedim

Bu TV de FIFA fena akar yeşil renkler güzel detaylar iyi seçiliyor.

11.11de 37k fiyat şoku o.O2 inş yaşanmaz
al be adam al

Her görüşe saygım var hocam görüntü konusunda size bişey diyemem ama ses konusunda bence haksızlık yapıyosunuz bundan daha iyi bir ses için soundbar almanız lazım. Gayet gümbür gümbür çıkıyor sesi bir televizyon hoparlörüne göre bayaa iyi bence almayı düşünenleri yanlış yönlendirmeyin diye belirtmek istedim
Ses mükemmel zaten soundbar alasın bile gelmez.

Bu TV de FIFA fena akar yeşil renkler güzel detaylar iyi seçiliyor.

al be adam al

Ses mükemmel zaten soundbar alasın bile gelmez.
Soundbar bakıyodum normalde tvyi dünden beri kullanınca vazgeçtim zaten.apartman için fazlasıyla yeteeli

Soundbar bakıyodum normalde tvyi dünden beri kullanınca vazgeçtim zaten.apartman için fazlasıyla yeteeli
Apartman da açma şikayet gelir bugün ilk defa %30 açayım dedim videoyu başlattığım gibi direkt kıstım. 🫢

TV LED paneller de G2G hep kötü bir de 60Hz olunca FPS oyunu oynamak istemezsin.

37K da olmaz da 30K ya çıkabilir.
Normalde peder almaz da.
Dün Media Markt'a gittik.
Baktı en ucuz TV 50 bin snsjsksks.
27 ucuz al dedi.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,160,268
Üyeler