🔥İndirim 🔥NEXT 65 inch - 4K UHD - MiniLED - Google TV ( 27.695₺ )🔥

4K videoyu ilk başta hani 2-3 saniye yükleme yapıyor ya ondan sonra hiç yükleme yapmıyor. İnternet 35/12 mbps farklı telefon veya cihazdan indirme veya video izlemediğin sürece direkt yüklüyor takılmadan internetim hızlı olsa dert bile etmezsin.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

hemen.

Var dur yüklerim ama adamları iyi seçemediğim için çok ölmüş olabilirim. Odaklanmak zor 65 inch tv varken :D
valla bılemedım ya ben telefondan mobill verıyı bağlıyodum ama gene 1080p acıyodu

20251109_193105.webp

20251109_192932.webp

@Perfectshot06 11.11de fena indirim geliyor erken aldın :hackerman:
Kaynak?

inan bana bilgisayar bağımlısı bile bu tv ye bakar bilgisayarı kapatıp o derece güzel.

58 QLED modelinin nasıl olduğunu bilmiyorum ama bu ürün baya güzel fiyatının hakkını veriyor o kadar diyeyim.

@Perfectshot06 eARC mevcut görünüyor PC yi HDMI 2 ye bağladığım da Bağlantılar kısmında eARC yazıyordu direkt.
O zaman oraya Apple TV bağlarız.
Digitürk'ü düze bağlarız.

120 veya 144Hz olsa belki daha güzel response time sağlardı bilemeyeceğim.

120 veya 144Hz olsa belki daha güzel response time sağlıyordur bilemeyeceğim.
koça tvde fps oynu oynıcak varsa aklından şuphe ederım valla . Hikeyli veya Fifa oyunları ıcın 4k 60 hz yeterli bence

@Perfectshot06 ALLM veya Oyun Modu içinde düşük gecikme olup freesync nasıl yok diye sorguladım.

koça tvde fps oynu oynıcak varsa aklından şuphe ederım valla . Hikeyli veya Fifa oyunları ıcın 4k 60 hz yeterli bence
Tabi yeter fps oyunu oynayacak kişi gitsin 50-60k versin OLED TV alsın ancak onlar keser.

@Perfectshot06 ALLM veya Oyun Modu içinde düşük gecikme olup freesync nasıl yok diye sorguladım.

Tabi yeter fps oyunu oynayacak kişi gitsin 50-60k versin OLED TV alsın ancak onlar keser.
Onu ktc dicek artık neden yok diye :d.

Onu ktc dicek artık neden yok diye :d.
Belki vardır da eklememiş olabilirler.

Google TV de o tür özellikleri extra yazılım ile sunuyorlar diye biliyorum Philips, TCL gibi markalar da farklı bir OSD menüsü açılıyor.
dsc-0409-copy-1741389771652.webp

Örnek.

depolaması az eleştirisi yapmış scroll.net. Keşke 64 gb falan koyulsaymış bolundan

Belki yazılım güncellemesi ile getirirler.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,159,931
Üyeler
184,245
Son üye
hsngnc
Geri