Hocam az önce yukarıda sordum ama ünitede ne kadar yer kaplıyor? 135 cm uzunluğunda bir ünite var evde ona göre sipariş geçme niyetim var
Öğlen çektim salon da 3 tane büyük cam var ve direkt panele yansıma yapıyor ona rağmen bu şekilde.
Memnun musun hocam sende genel olarak? Siyahlar cidden güzel miYok kamera da böyle gerçekte bu kadar görmüyorum arka aydınlatmayı %100 çekince.
145cm kaplıyor.Hocam az önce yukarıda sordum ama ünitede ne kadar yer kaplıyor? 135 cm uzunluğunda bir ünite var evde ona göre sipariş geçme niyetim var
Baya baya iyi renkler cam gibi. Siyahlar OLED gibi ışık sızması zaten yok.Memnun musun hocam sende genel olarak? Siyahlar cidden güzel mi![]()
Eski mesajlardan birinde ünite 140cm denmiş de ondan sordum hocam. Benim için eleniyor dediğiniz gibiyse. Bu bütçeler civarı 55” önerisi gelir mi145cm kaplıyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Baya baya iyi renkler cam gibi. Siyahlar OLED gibi ışık sızması zaten yok.
TV genişliği 144.5cm ayakların ölçüsü 140cm olabilir bakmadım tam.Eski mesajlardan birinde ünite 140cm denmiş de ondan sordum hocam. Benim için eleniyor dediğiniz gibiyse. Bu bütçeler civarı 55” önerisi gelir mi
Samsung bayisine gittiğimizde yan yana QN85D MiniLED ve S85D OLED gördüm aralarında siyahlar da pek fark görememiştim şimdi şunu ciddi söyleyeceğim QN85D ile arasında ki farkı ancak yan yana koyup dikkatlice bakarsanız anlarsınız.Memnun musun hocam sende genel olarak? Siyahlar cidden güzel mi![]()
Aynen öyle yapacağım. Daha fazla para bağlayamam televizyona. Bu fiyat bandında bu tvyi daha fazla kurcalamak yanlış iş olacakBenim de durum aynı. Alacaksan servise kurdurt sonra kutuya koy geri. Kırık veya arızalı olabilir. Riske atma.
Bekle babam bekle o zaman gelene kadar :d.Buna Playstation veya Xbox bağlayıp Fifa, GT veya Forza akar fakat COD ve BF de bariz ghosting olur hiç o topa girmeyin 4k da 200fps alıyorum yok baba hiç o akıcılık hissi yok.
TV genişliği 144.5cm ayakların ölçüsü 140cm olabilir bakmadım tam.
Samsung bayisine gittiğimizde yan yana QN85D MiniLED ve S85D OLED gördüm aralarında siyahlar da pek fark görememiştim şimdi şunu ciddi söyleyeceğim QN85D ile arasında ki farkı ancak yan yana koyup dikkatlice bakarsanız anlarsınız.