🔥İndirim 🔥NEXT 65 inch - 4K UHD - MiniLED - Google TV ( 27.695₺ )🔥

145cm kaplıyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Baya baya iyi renkler cam gibi. Siyahlar OLED gibi ışık sızması zaten yok.
Eski mesajlardan birinde ünite 140cm denmiş de ondan sordum hocam. Benim için eleniyor dediğiniz gibiyse. Bu bütçeler civarı 55” önerisi gelir mi

Buna Playstation veya Xbox bağlayıp Fifa, GT veya Forza akar fakat COD ve BF de bariz ghosting olur hiç o topa girmeyin 4k da 200fps alıyorum yok baba hiç o akıcılık hissi yok.

Eski mesajlardan birinde ünite 140cm denmiş de ondan sordum hocam. Benim için eleniyor dediğiniz gibiyse. Bu bütçeler civarı 55” önerisi gelir mi
TV genişliği 144.5cm ayakların ölçüsü 140cm olabilir bakmadım tam.

Memnun musun hocam sende genel olarak? Siyahlar cidden güzel mi :D
Samsung bayisine gittiğimizde yan yana QN85D MiniLED ve S85D OLED gördüm aralarında siyahlar da pek fark görememiştim şimdi şunu ciddi söyleyeceğim QN85D ile arasında ki farkı ancak yan yana koyup dikkatlice bakarsanız anlarsınız.

Benim de durum aynı. Alacaksan servise kurdurt sonra kutuya koy geri. Kırık veya arızalı olabilir. Riske atma.
Aynen öyle yapacağım. Daha fazla para bağlayamam televizyona. Bu fiyat bandında bu tvyi daha fazla kurcalamak yanlış iş olacak

Buna Playstation veya Xbox bağlayıp Fifa, GT veya Forza akar fakat COD ve BF de bariz ghosting olur hiç o topa girmeyin 4k da 200fps alıyorum yok baba hiç o akıcılık hissi yok.

TV genişliği 144.5cm ayakların ölçüsü 140cm olabilir bakmadım tam.

Samsung bayisine gittiğimizde yan yana QN85D MiniLED ve S85D OLED gördüm aralarında siyahlar da pek fark görememiştim şimdi şunu ciddi söyleyeceğim QN85D ile arasında ki farkı ancak yan yana koyup dikkatlice bakarsanız anlarsınız.
Bekle babam bekle o zaman gelene kadar :d.

%100 kadar gidiyor ama kademe artışı çok bariz belli oluyor.

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,160,103
Üyeler
184,264
Son üye
hiramahkumm
Geri