Hocam şuan o fiyatta teknosada goremedim. Hepsiburadada teknosa dan satılan stok bitmiş. 2 3 saat önce 9700b modeli 39 binlerdeydi. 9700 ile 9700b arasinda farki ne bende bilmiyorum. Teknik özelliklerinde hdmi 2.1 desteği de var gözüküyor tek fark o mu acaba bilemedim ama 30 bine oled tv daha ucuzunu alamazdim. Sadece kullanirken oled yanığı vs için cok dikkat etmem gerekecek. 9900 olani 36 olarak gözüküyor o da bitmezse stok iyi fiyat gibi duruyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Hocam daha once youtubedan biraz bakmıştım incelemelerine lg diyorlardi. Sistem oled yanığına karşı 10 15 dk guncelleme yapiyordu. Alirken fiyattan ötürü direk yapıstim zaten yoksa direkt aklimda oled yoktu.
Hocam ben de Trendyoldaki tek stoğu aldım sizden sonra. Ama aklıma takılan 4K 120 Hz meselesi. HDMI 2.1 yok diyorlar 9700'de. Bizim aldığımız B'de var mı? Konudaki Miniled'i almamamın tek nedeni 60 Hz olmasıydı. Bunda da HDMI 2.0 varsa anlamı olmaz, iptal eder Next veya 9900'ü alırım.
Yav istediğim 55 inch Grundig oled 37 olmuş. Aklımı çeliyor ama bilemedim ya.
Bir de ben TV'de YouTube açık çok yatıyorum. Şimdi aynı ekranda 4-5 saat kalabilir.
Hocam size de hayırlı olsun. 4k 120 hz 9900 olanda da yok sadece full hd olunca 120hz oluyor diye biliyorum. 9700 de 2.1 yok gözüküyor ama 9700b teknik ozelliklerinde 2.1 yazıyor. B versiyonu tam olarak farki bu mu bende bilmiyorum. Ama sizde benim gibi 30 bine aldıysaniz 4k 120 hz den dolayi iptal etmeyin bence oled tv sonucta hocam bu fiyata başka tv bulmak gercekten zor. Benim ablamda evlendikten sonra 2023 te daha eski versiyon grundig oled tv almıştı. Suan ekran yanigi vs herhangi bir sorun yasamadi. İnşallah bizde yaşamayız.
Önceki sayfalarda kimi servis 2000 kimi servis 1000 lira istemiş duvar montajına askı ile beraber. Ama kendi askın varsa ücretsiz kuruyorlar diye biliyorum. Üniteye kurulum ise ücretsiz.
Yav istediğim 55 inch Grundig oled 37 olmuş. Aklımı çeliyor ama bilemedim ya.
Bir de ben TV'de YouTube açık çok yatıyorum. Şimdi aynı ekranda 4-5 saat kalabilir.