Hocam ps5 60 FPS in üzerini veriyor mu hiç?ps5 için düşünüyorum sizce alınır mı? Yoksa 144 hz bi tv mi bakayım
getiriyorlar yanlarında askı herhalde dimi, masaya sığmayacak çünkü gelince bunu kuracak yer yok demesinlerdeHocam teknik servis bana LG nin askı aparatını taktı, oynama titreme yok , ama sadece sağa-sola hareket var tabii
Hocam ben next i aradım , askı aparatı düşünüyorum önden fiyat teklifi belirtsin gelecek arkadaş dedim,ona göre ayarlama yaptılar.getiriyorlar yanlarında askı herhalde dimi, masaya sığmayacak çünkü gelince bunu kuracak yer yok demesinlerde![]()
Eyvallah hocam tamamdır, bende öyle yaparım.Hocam ben next i aradım , askı aparatı düşünüyorum önden fiyat teklifi belirtsin gelecek arkadaş dedim,ona göre ayarlama yaptılar.
Hocam renk modu vs ne kullanıyorsunuz, ya da özel ayar yaptınız mı? Standart üstü bana çok parlak geldi, yakın olduğum için de gözü ağrıtır diye ellemedim.Next MiniLED TV üretim süreci
ben özel bir ayar yapmadım sadece panel kalitesini görmek için bir kaç ayarı açtım.Hocam renk modu vs ne kullanıyorsunuz, ya da özel ayar yaptınız mı? Standart üstü bana çok parlak geldi, yakın olduğum için de gözü ağrıtır diye ellemedim.